Il capo di tutti capi…la conserve de sezon

O cauza directa a lipsei mele de pe blog este faptul ca a inceput conservaraia de sezon, la care, fara modestie, ma pricep.

Mai jos dovezile:

Voi cum stati la acest capitol?

Da’ sa fiti sinceri…

 

3 comentarii la „Il capo di tutti capi…la conserve de sezon”

  1. Bravo maestre … eu inca nu am trecut la actiune pentru ca nu prea mananc dulceturi de nici un fel, iar gogosarii nu imi plac. Urmeaza in curand sa pun muraturile la butoi (am invatat de pe la prietenii olteni :D), varza si bineinteles carnoasele. laugh
    Succes in continuare!

    Răspunde
  2. Redoo, pune mana la treaba, ca altfel o sa mori de fomita! smile laugh
    Sincer, eu eram bata, dar de cand m-am insurat am invatat de la nevasta, arta nu alta!
    Ice; eu mai am bulioane, castraveti(cu tarhon!!, da o savoare…). gem de gutui si compot de gutui si, in premiera, gem de mere! .
    La anul sper sa reusesc zacusca si ciupercaraie la borcan! Ce mai, upgrade!
    Muraturi taranesti nu consum, sunt cu sare, iar la Craciun probabil o sa congelam si afumam, dar garnita nu ne mai agitam.Abia astept sa fac un muschi afumat si niste carnati cu porc si vita….
    Daca vine bombardeua macar am ce manca.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura