Alaturi de #atlantic4 pana la capatul lumii! :)

Prin primavara m’am angajat in sustinerea neconditionata a nebunilor de la #atlantic4 care si’au propus temerara misiune de a fi prima echipa romaneasca care sa treaca Oceanul Atlantic intr’o barca cu vasle, in spatele acestei ambitii stand si un scop nobil de ajutorare a unor copii cu probleme grave de sanatate.

De atunci si pana acum am fost alaturi de ei in toate etapele acestui efort sustinut care a culminat cu tranversarea in timp record a Marii Negre cu aceiasi barca cu vasle. Azi, pentru ca m’au onorat cu o invitatie sa ii insotesc pana la capatul lumii, ce defapt va fi inceputul temerarei lor misiuni, m’am hotarat sa ii insotesc in La Gomera (Insulele Canare – Tenerife Province, Spania), unde pe data de 12 decembrie va avea loc startul cursei peste Oceanul Atlantic care va dura minim 60 de zile.

 

Asadar, multumita #atlantic4 care au avut incredere in mine sa ma ia cu ei ca partener pana la capatul lumii in aceasta aventura, incepand cu luna decembrie, ingerisidemoni.ro va fi locul de unde veti culege toate noutatile despre acest eveniment unic in istoria canotajului romanesc, transmise live vreme de o saptamana din La Gomera si ulterior pe toata perioada cat baietii se afla in lupta lor de cucerire a Oceanului Atlantic! smile

Pana atunci, va rog sa nu uitati ca oricand puteti face aici o mica donatie pentru scopul lor caritabil, viitorul Centru de Copii cu probleme grave de sanatate de la Adunatii Copaceni!

Va multumesc in numele lor! smile

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura