Avocatul diavolului: Coldea e victima unui complot premeditat?

Am analizat atent ce s’a intamplat in ultima vreme, sau mai exact de cand a aparut prima inregistrare a lui Ghita care a mers ca unsa cu evenimentele in desfasurare si urmatoarele la fel, lucru ce mi’a indicat o oarecare coordonare. E clar ca nu avem de a face cu ceva intamplator, cum clar este si faptul ca Ghita dincolo de povestile lui cu iubirea de tara si salvarea ei, ascunde multe lucruri in vremea in care accentueaza o lupta clara dusa impotriva celor doua nume, Coldea si Kovesi cu care duce o vendeta personala.

Interesant este ca nu am vazut multa lume sa se agite de ce peste tot apare si personajul Dancu si mai ales cine este cu adevarat acest personaj in ecuatie? Oare la el se referea taica Dragnea cand zicea ca are pe unii pe la el prin partid cu oarecare studii academice de care e sigur ca presedintele nu i’ar refuza ca prim-ministru?

Tot la fel de interesant este si faptul ca din informatiile aparute peste tot, la chermezele enumerate de Ghita nelipsit ar fi fost si directorul SRI la acea vreme, celebrul Maior, care intre timp o arde prin USA ca ambasador. Daca acest lucru s’ar adeveri ar fi cel putin la fel de grav ca si prezenta lui Coldea acolo, intrebarea care imi vine in minte este: De ce il protejeaza Ghita si nu sufla nici o vorba despre el?

Aceste speculatii ma pun cumva pe ganduri pentru ca inca incerc sa inteleg cine este in spatele/alaturi de Ghita si mai ales ce interese are cu adevarat dincolo de a vedea decapitat acest binom ce intre timp a ajuns monom. Cu siguranta ca dupa executia lui Coldea (puterea) ce imi aduce aminte de alea in stil mafiot, de acum toate atacurile lui Ghita se vor indrepta inspre LCK (interfata), probabil de baza fiind ceva imagini de la chefuielile de prin vie, unde printre altii a fost … supriza: si domnul Dancu , lucru ce ma duce cu gandul din nou la o coordonare dinainte prestabilita, in vremea in care intoxicarea aia cu faptul ca, Coldea ar fi cazut doar datorita unor poze, cade in derizoriu.

Sunt multe necunoscute in toata afacerea asta ce trebuiesc atent analizate mai ales ca intoxicati de acum avem din toate partile. Cum scriam si pe aici, de acum trebuie doar sa fim atenti sa nu muscam din daruri otravite. Ce e clar pana acum e faptul ca, Coldea a cazut intr’un final victima a sistemului din care a facut parte, cum dealtfel se intampla mereu! Aparent presupusele metode aplicate de el candva, i’au venit pana la urma si lui de hac, iar asta ne demonstreaza clar faptul ca sistemul nu este nici pe departe invins ci doar a decis ca e vremea sa faca o rocada! In capcana asta zic eu ca ar fi bine sa nu cadem si sa ne multumim doar cu asta! Singura cale de o posibila vindecare ar fi o ancheta parlamentara transparenta aplicata la sange in SRI, care daca nu se va intampla, putem fi siguri ca este doar si numai rocada despre care scriam ceva mai sus, iar pe mine unul sincer nu ma incalzeste cu nimic faptul ca generalul Coldea a fost executat ca singurul vinovat al putregaiului ce ne conduce de 27 de ani.

Voi ce ziceti de teoriile astea? Plauzibile sau nu? Si totusi: cine este Dancu, singurul tehnocrat din PSD? laugh

3 comentarii la „Avocatul diavolului: Coldea e victima unui complot premeditat?”

  1. Cred ca m-as referi la Dancu mai degraba ca la singurul stangist veritabil din PSD si nu singurul tehnocrat.
    Cat despre scenarii pe subiect eu unul nu m-as prea baza pe ceea ce se vehiculeaza public atunci cand e vorba de spioni. Primul lucru pe care astia il invata e arta disimularii.

    Răspunde
  2. O intrebare si mai si: cate stie Anastasescu? Cum cine e? Cumnatul lui Ghita, care se zice ca a mers in toate excursiile…cine stie ce a vazut, auzit…
    Dan Andronic si Dragoteasca au aruncat totul in aer asta seara: binomul a cautat cu disperare inregistrarile facute de Base si dosite cine stie unde, Andronic parea in candidat bun,deci l-au luat la scarmanat, dar dijeaba…
    Antonescu si Ponta, Bica si Udrea…e clar ca stiu multe, sa vedem daca au sange in cravat, ca doamnele au sange in pasarica, aste mi-e clar deja!

    Răspunde
  3. Pai stii care e diferenta dintre ei Radule draga? Doamnele au bagat ceva zile de arest preventiv, li
    se cam rupe, se stiu terminate, nu mai au nimic de pierdut … pe cand domnii nici zile de parnaie n’au bagat inca, iar in in visele lor ude, ambii inca mai spera sa reinvie politic, ca sa nu mai zic ca probabil or actiona si conform ordinelor Deci … nici o treaba cu sangele din instalatie.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura