Bill Gates, comunistul

Ba fratilor, pe omul asta il respect mult din punct de vedere personal din doua motive:

  1. Pentru ca a fost un genius care a inteles ca banii se fac cu aia saraci;
  2. Pentru ca omul asta mi’a dat indirect posibilitatea si mie sa mananc si altora cateva miliarde de saraci ca mine … prietenii stiu de ce, desi multi nu recunosc!

Ei bine, dupa ce al doilea cel mai bogat om al planetei poate fi socotit un exponent al modelului de capitalism, dupa ce ca pe saraci i’a invatat ca mai buna investitie este gaina si in toamna anului trecut peste 400 de milionari şi miliardari americani, intre care de frunte fiind celebrul pe la noi George Soros, si mai celebrul pe la altii Steven Rockefeller şi Ben Cohen and Jerry Greenfield, fondatorii Ben &Jerry, au scris o scrisoare deschisa prin care au cerut Congresului sa nu reduca taxele pentru bogati, conform MarketWatch si news.ro, zilele astea a mai dat una pentru care ar merita linsat ca si comunist in Piata Victoriei …

”Am plătit mai multe taxe decât oricine altcineva, de peste 10 miliarde de dolari, dar guvernul ar trebui să ceară celor ca mine să plătească taxe semnificativ mai mari nu a fost un proiect fiscal progresiv, a fost un proiect fiscal regresiv. Oamenii care sunt mai bogaţi tind să aibă mai mule beneficii decât cei din clasa de mijloc, sau cei săraci, aşa că proiectul acţionează contrar tendinţei generale pe care am dori să o vedem, în care să fie întărită plasa de siguranţă, iar cei din vârf să plătească impozite mai mari”

Al dracu el de comunist, #ciumarosie!

4 comentarii la „Bill Gates, comunistul”

  1. Tot respectul pentru Bill Gates pentru ce a reusit cu Microsoft dar mai ales pentru ca impreuna cu sotia si altii au constituit Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) care a înzestrat și susținut o gamă largă de programe sociale, de sănătate și de educație, inclusiv înființarea Bursei de la Universitatea Cambridge sau mai aproape de noi proiectului Biblionet.
    Rockefeller nu e ala care nu voia sa spuna cum a facut primul milion?

    Răspunde
  2. @cerevel, Rockefeller era ala care intrebat fiind daca considera ca are suficienti bani, a raspuns ca nu. Si, cati v-ar mai trebui, a fost urmatoarea intrebare. Si omul sincer: Inca putini smile
    Diferenta dintre BMGF si guvernul Ro este ca dintre bursa de studii si ajutorul social

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura