Cantecul lebedelor din #ParculIOR

Acum vreo doua saptamani ma minunam ca au rezistat atat ratele cat mai ales lebedele de pe lacul din parcul IOR, concluzionand totusi cumva ca poate ne’am mai civilizat dracului si noi. Minunea nu a tinut mult, sau mai exact pana acum vreo cateva zile cand primaria a aflat cu „surprindere” de la cetateni, ca de pe lac au disparut vreo 8 bobocei de lebada care pe piata neagra se vand cam 500 lei din cate se aude.

Din spusele primarului, cica modul de operare al hotilor ar fi cu hidrobicicletele … permiteti’mi sa ma indoiesc profund de asta, sa prinzi atat de usor de pe platforma complet instabila cum este o hidrobicicleta, niste bobocei de rata/lebada in timpul zilei cand esti si vazut de oricine de pe mal, e poveste cusuta cu ata alba!

In cursul noptii nu s’ar fi putut face acest lucru pentru ca centrul de inchirieri hidrobicilete teoretic e inchis, ambarcatiunile fiind asigurate.

In concluzie, din punctul meu de vedere, toata treaba e o operatiune bine premeditata la care partasi sunt si cei responsabili de paza lor intr’un fel sau altul! Eu zic ca de acolo trebuie incepute intrebarile dincolo de recompensa de 1000 lei pusa la dispozitie de primarie in acest moment pentru cei care ofera informatii ce pot duce la prinderea hotilor si eventual recuperarea bobocilor de lebada.

Speram sa vedem in curand instalat sistemul ala video de supraveghere mult promis.

De cacat popor mai suntem fratilor …

4 comentarii la „Cantecul lebedelor din #ParculIOR”

  1. Specia umană e dilie rău.. nu o să înțeleg niciodată amatorii de pet-uri exotice, de s-a creat o industrie mondială de contrabandă cu animale rare.. bine, lebedele nu sunt chiar atât de exotice și rare, dar e aceeași boală , însușită de cocalari autohtoni..

    Răspunde
  2. Niste cretini penibili care au vazut un profit in nimic. Calculele sigur au fost ceva de genul 500 lei x 8buc … mai penibili fiind aia de le cumpara, cum dealtfel ziceai si tu, pe care NU II INTELEG NICI EU!!

    Trist frate … tare trist! Erau chiar frumoase si bucurau pe toata lumea pe aici. Mai are rost sa pomenesc de flamanzii care vin seara la pescuit si de care primaria se dadea de ceasul mortii ca abia recent a aflat?! Sa vina dracului odata sfarsitul ala de lume …

    Răspunde
  3. Pe la noi gastele astea decorative sunt supravegheate video si astfel nu se incumeta nici dracu’ sa le fure.
    Numa’ ca le mai ia nevoia din cand in cand pentru ca le hranesc turistii desi e interzis…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura