Care a fost cea mai proasta mancare pe care ai mancat’o vreodata la restaurant?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

16 Responses

  1. Vasile says:

    Nu o sa va zic unde am mancat bine, sunt multe locuri, dar cel mai prost am mancat la nemti si nu oriunde ci intr-un restaurant de fitze unde am fost invitat, eu si sotia, bine daca ar fi sa trec peste meniu care a fost cel mai putin important, totul a fost un spectacol, ambianta, chelneri in frac, muzica de fundal ce venea de la un pian cu coada, a fost ca la opereta, mai putin mancarea si vinul. Eu am ales un aperitiv cu ceva mustati mov si verzi, apoi peste si la toata treaba un vin alb, sotia ceva de pui cu aspect de monstru apelor, ma refer la aranjarea in farfurie, la fel vin ca al meu l-am ales eu, teapa maxima si gazdele noastre au mancat vita si au baut vin rosu. Nu stiu cum a fost la ei, eu am avut un peste cu oase la greu si gust de mal, vin de duzina, de mat, puiul sotiei era crud si fara gust. Totul a fost superb, ambianta, lumina… mai putin mancarea. Desigur pretul a fost pe masura. Greseala facuta a fost sa nu mancam nimic de dimineata si dupa masa asta “copioasa” care s-a lungit pana la vreo 11 aveam o foame crancena asa ca pe drum am oprit la un fast-food cu specific arab si am mancat niste kebab pe o lipie, cu sosuri bune rau, asta era intr-o rulota, ce avea in fata cateva mese, mai erau cativa turisti cred si noi, sotia in rochie de seara, eu la costum, amandoi infulecand de zor… kebab smile
    Cam asta e treaba, dupa cum zicea si Stimabilul ICE; una e sa servesti ceva la un restaurant si alta e sa mergi sa mananci o mancare buna, gatita bine si gustoasa.

  2. Vasile says:

    Ca veni vorba de nominalizare, as fi facut-o cu placere, nu e nici un secret sa spui unde ai mancat prost, mai ales daca si justifici cumva ce zici, restaurantul era in Munchen, din pacate pentru ei s-a inchis si in acel loc, eu nu am mai fost de 10 ani, acum e o galerie de arta, ceva de prezentari moda, locatia era deosebita si atat.

  3. ice4you® says:

    In cazul meu era prin Romanica noastra draga prin Valcea, habar nu am ce o mai fi pe acolo, sau daca o mai fi ceva.

  4. Vasile says:

    E bun titlul, tema e permanent de actualitate si oricand poti manca o bazaconie pe undeva fie ca ai vrut sau nu ori poti da de un restaurant de toata jena. Oricum daca mai am noroc din asta ajunge sigur aici cu nume, prenume si toate detaliile, unii chiar o merita si nu numai vizavi de mancare ci si de calitate, servire si de ce nu, igiena!
    Sper sa mai fie si alti cititori care sa indrazneasca sa scrie in coment ce surprize au avut, nu de alta da sa stim de ce sa ne ferim!

  5. radu says:

    Pe unde am fost nu am avut probleme vreodata.
    De exp, un restaurant in Cehia unde am servit un iepure la tava meserias, stropit cu bere nefiltrata!
    Sau in Olanda, unde am servit specialitati indoneziene superbe la gust!
    La noi, cel mai prost am mancat la nunta pomenita acum cateva zile; in general la nunti se mananca prost; si la un restaurant pe autostrada, la km 53 sau 56, oribila!!
    Ca restaurante: Taverna Sarbului in Sinaia, faina, Hanul Stejarul(intre Pitesti si Craiova) excelent, terasa Litoral, Eforie Sud, oh daaa, cea mai tare mancare din Eforie Sud!!
    Cam atat…
    PS nu imi plac restaurantele cu ambianta, intuneric samd, eu sunt precum chinezii, loc cu galagie, luminat puternic, cu afluenta, unde mancarea e mereu proaspata si vad ce mananc!!

  6. cola says:

    Nu prea mi s-a întâmplat.. poate eventual să nu se ridice la nivelul pretențiilor și notei de plată .. mai mult m-am enervat cu servirea la calendele grecești, mai ales dacă ești mai grăbit sau căpiat de foame.. in principal dacă nu îmi inspiră un loc încredere, trec peste.. Nu experimentez nimic.. și în plus, dacă nu vad chinezi la bucătărie și restaurantul e chinezesc, zic pas .. dacă în meniu e pește și nu vad păstrăvăria alături zic pas.. samd, se pricepe ideea.. ..

  7. Delia says:

    La un restaurant chinezesc de renume – in Timisoara. Sincer, nu mai stiu cum se numea felul de mancare pe care l-am comandat, dar stiu ca era ceva cu tofu. Nici mancarea prietenilor cu care am fost nu era deloc ok deloc, ni s-a facut rau la scurt timp. Tofu meu mirosea a porc parlit si avea cel mai scarbos gust. Nu mai zic de textura…Ne-am lecuit, nu am mai dat pe acolo.

  8. ice4you® says:

    Sa imi bag picioarele, Radule, la cat vad ca servesti pe banii tai pe la restaurante, ma bate gandul sa imi fac un restaurant unde sa servesti tu ca si chelner (aia servesc pe cei care mananca) si sa ma si platesti ca faci asta! Model de model de afacere, il fac franciza si ma imbogatesc! Aveam pe aici pe undeva un post cu servit vs mancat, da is prea obosit sa dau de el, da revin daca il gasesc! laugh

    La restul va rog aveti rabdare sa mananc ceva si eu zi, iar de servit, va serveasc maine .. cu ceva replici! laugh

  9. Redoo says:

    Ba, cea mai proasta mancare, de nemancat de mine, poate ca altul, pasionat de peste ar fi apreciat, a fost o pizza, comandata idilic intr-un port din Tunisia. Nu scria nicaieri ca e pizza cu peste…si avea nene la peste. N-am mancat nimic, nu am putut…dar asa cum am zis, tine de gust.
    A, si ca fapt divers, am incercat o data sa iau macar o inghititura de Surströmming…am vazut ca ai fost prin nord, probabil stii ce zic.

  10. ice4you® says:

    Pestele ala putred al nordicilor e greu sa fie batut de ceva! Nu stiu de unde mama dracului pasiunea pentru peste putred si ce poate ai putea sa apreciezi la asa ceva, da vorba ta, tine de gust.

    In rest nici eu nu concep pizza cu peste. La un momentdat era o mare moda, ma rog …

  11. Vasile says:

    Surstromming e bestial, pute de te trazneste, tabla de la conserva e adevarata, sunt mai multe tipuri ca sa zic asa, unele mai comerciale si usor de mancat, gustul e acceptabil, asta daca treci peste miros, e de preferat sa nu o dechizi in casa si daca te consideri barbat trebuie sa mananci asa ceva laugh

    Stimabile o pizza cu ton adevarat, proaspat si nu cu alt putregai de peste congelat, e un deliciu, nu stii ce mananci

  12. ice4you® says:

    Mai Vasile, multe lucruri put, dar sunt bune … din nefericire pentru mine unul pestele ala putred nu e unul dintre ele! laugh

    In rest … legat de peste, ca si Marean, cred ca defapt problema e ca nu suntem fani peste si ca veni vorba de ton, eu unul nu prea il inteleg din ce gasesti pe la noi. Cum mamanc rar si putin peste (conservele sunt un fetis) cand mananc prefer oricand o scrumbie de dunare sau un macrou (varul scrumbiei) la gratar sau neaosul pastrav facut in unt dupa o reteta din zona. Peste gras si nu scump sa imi vand un rinichi. In rest … no, de gustibus non disputandum.

  13. Vasile says:

    Asta e adevarat, pestele de prin alte zari, de calitate, ajunge greu la noi in conditii bune, de obicei e congelat si dubios, prefer sa merg in piata sa iau un peste local de Dunare sau chiar si de crescatorie care inca se mai zbate si e proaspat, chiar ieri imi venise pofta de o plachie de crap sad
    Ca tot veni vorba de alte zari in Liege am gasit o piata nemaipomenita, unde am luat intodeauna duminica peste de peste, La Batte se numea, ultima data am fost acolo in 2010, prin 2003 cand stateam acolo mergeam sa mananc la tonetele ambulate din piata, era ieftin si mult, gaseai orice gen de mancare de pe orice continent, apoi luam un peste la traista, o bucata de Wahoo uneori, era destul de ieftin asemanator cu macroul la gust dar mai consistent…. amintiri!

  14. radu says:

    Ba, dar o ciorba de burta chiar nu mai haleste nimeni?
    Si , ca s-o dam la pace, eu nu am fost, nu voi fi si nu as incerca vreodata meseria aia de chelner!!
    A se citi am mancat in loc de am servit! Multumit, Ice tata?
    PS inca o data, intreb: ti-o placut sau nu continutul, nu sticlele?

  15. ice4you® says:

    Care continut? Mai ada fratele meu sa ma pot da cu pararea, ca s’o dus de nu am stiut cand! In rest, bravo mai Radule, vezi ca nu a fost greu sa te lasi de simadicozitati irelevante in DEX, ca te stiu baiat de comitet!? laugh Pune mana si mananca/bea … si lasa servitul pentru chelneri ca aia e treaba lor! laugh

    Ciorba de burta? Hmmmmm … haleste, haleste … cea mai proasta, adica un soi de apa cu ceva bucati de burta am mancat’o pe Transfagarasan … da nu imi mai aduc acum aminte pensiunea, una oricum mai de soi, ca acolo m’am intalnit cu cineva! De vis a fost la aia 11 lei (acum 3 ani) … sincer, mai bine beam un pahar cu apa! Hint: feriti’va sa mancati pe acolo, mai ales pe partea dinspre Curtea de Arges, unde mancarea in general e proasta si la pret de trufandale!

  16. Vasile says:

    Pai daca e vorba de ciorba de burta, atunci fac nominalizari:
    Cea mai proasta ciorba de burta mancata in 2010 daca imi aduc bine aminte a fost pe Valea Prahovei la Cotul Donului la intrarea in Timisul de Sus, resturi de burta in apa calda, am solicitat sa vina seful, nu a venit a trimis ospatarul care ne-a zis sa plecam si sa nu mai oprim pe acolo ca ne tine minte, imi asum si am martori care pot confirma daca se sesizeaza careva, dar sunt ani de atunci si sper ca lucrurile acum stau altfel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *