Ce’ai fumat SINGUR nene Nicusor?|TFL se simte tradat!

Pe modelul:

Alta intrebare …

https://www.youtube.com/watch?v=HnT5oHS-Rg0

Asta da lider politic si de opinie! Cuvintele lui spun totul despre cat stiu si aia din piata.

Nicusoare taica, pana ii gata dosarul in care apari ca si corupt, lasa’le dracu de legale ca te scurtcircuitezi de tot si ramane TFL’ul fara lider in strada! Vorbeste si tu cu Tudor Chirila de unde ia el marfa, pare de calitate, macar ala e cooerent in aberatii!

12 comentarii la „Ce’ai fumat SINGUR nene Nicusor?|TFL se simte tradat!”

  1. Se pare că USR cumpără marfa proastă rău .. mai paralizase alt parvenit usr pe scaunul parlamentului – ditamai senatorul de cluuuj .. ok, noi știam cine sunt ăștia, dar cat de cretini sunt aia de i-au votat și sunt în stare să dea foc țării ca să-i catere la guvernare ?

    Răspunde
  2. L’a obosit procedura maestre, dar are colegi care il atentioneaza la nevoie si pana la urma … ce pana lui, e dreptul lui sa doarma in plen, alegatorii il iubesc oricum iar intre reprizele de somn salveaza Romania …

    ”Mă obosește această procedură a bugetului care e o calcealma. Am zis că e mai bine să mă odihnesc un pic. Am zis să mă odihnesc un pic până când trece partea asta. E dreptul lor să doarmă în plen, fiecare face ce dorește. Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm. Prefer să fiu atent la momentele care contează. Am colegi care mă atenționează.

    Sunt convins că am alegători cu foarte mult simț al umorului și sigur ne vom distra împreună. Nu știu ce salariu am, dar nu știu ce reprezintă toate sumele din salariu. Liviu Dragnea știe mai bine. Nu am venit în Parlament pentru salariu.”

    Pe de alta parte … nu zic eu ca fac rau legalele?! Danut al strazii a dovedit ca nici azi in plen nu si’a revenit prea mult avand un discurs tot la fel de coeerent ca ala de mai sus!

    Vorbiti cu Tudor mai copii, ascultati de mine!

    Răspunde
  3. Da să stii că la muierile usr , efectul e oarecum opus – tot incoerente, dar agitate bine – clotilda și chichirau .. sau o fi doar vreun simptom nf ? Că de la atâta revoluție nu mai e timp de altele.. csf, ncsf..

    Răspunde
  4. Pentru Nicusor, am facut apel la o cheta corporatista a alora ce nu pot fi mintiti cu 100 lei avand telefoane de sute de euro ca sa le aprinda la comanda centrala a armatei clonelor. Nu stiu daca va avea efect si nici daca va aparea apelul meu ca moderarea e buna sa omori paduchii diversionisti, asistati social dealtfel.

    Pentru doamne NF’ul, o boala grava dealtfel, se trateaza cu medicamente nemtesti, bineinteles. Pe langa asta, exista destule variante inspirate de remediile antice, redescoperite prin epoca victoriana si perfectionate azi, care pot ajuta destul de mult la combaterea isteriei feminine, obiect de studiu din cele mai vechi timpuri. M’as oferi chiar si voluntar pentru aplicarea tratamentelor naturiste, partea proasta e ca la doamnele enumerate mai sus, paleste naturismul.

    Răspunde
  5. Aoleu Ice .. s-o găsi din aia 200 mii tfl-isti care incap in 35 mii mp la guvern, vreun voluntar .. noi avem deja destule motive de greață, nu ne mai trebe altele, că se scumpesc lămâile..

    Răspunde
  6. Vezi de treaba … la aia saracii le’a murit in cubice! Aveam eu o vorba (de TFL’ist … experimentat :D) mereu …

    In alea in care bagi tu banii, altu baga …

    Completaza tu ca nu duci lipsa de inspiratie, lamai inclusiv! laugh

    Răspunde
  7. Sa te auda dumnezeu Ice .. nu de alta, dar eu nu sunt inspaimantat de prosti, ci doar de viteza cu care se inmultesc .. bine ca nu sunt muste prin cladirile de sticla, ca am citit ca au existat cazuri de polenizare naturala laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura