Coldea si anotimpul acoperitilor-descoperiti

Suspendarea generalului Coldea mi’a aprins toate sinapsele care parca pana mai ieri erau intr’o letargie a lui …

Nare rost frate …

O letargie in care a stat si sta toata tara asta de mai bine de 27 de ani cu exceptia catorva zile de exaltare a unei libertati a carui gust ii duc dorul din ’90 incoace. Ca sa il parafrazez pe Badea, anuntul suspendarii lui Coldea a produs in interiorul meu o exaltare ce a semanat cu atingerea Nirvanei, pentru ca in toata naivitatea mea am gasit in asta un motiv sa ma bucur ca poate exista o sansa ca tara asta sa iasa de sub imperiul fricii al carui artizan e ala ce azi ne zice ca …

Puterea genereaza tendinta inspre dictatura …

Traian Basescu, unul dintre putinii oameni pe care am ajuns sa ii urasc mai rau decat orice si pe care il voi ura toata viata mea cu sinceritatea unui om de care si’a batut joc 10 ani de zile.

Am multe lucruri de scris, atat de multe ca am sacrificat o zi de munca pentru asta. Sunt lucuri care s’au tot adunat in toti anii astia in care m’am simtit ingenuncheat uneori de sistemul asta de cacat si oamenii care in naivitatea lor l’au sustinut, manipulati de cei care au stiut ca sunt usori manipulabili de la galeti date prin campanie si pana la feisbuc unde le cantau dupa cum vroiau ei sa auda.


Cu introducerea facuta (cam lunga, si va rog a imi ierta exaltarea), sa trecem la primul subiect care pe mine unul acum ma intereseaza mai mult decat orice si anume acoperitii ce in acest moment pot fi foarte usor reperati pentru ca misiunea lor principala in acest moment este aceia de minimiza la maxim daunele prin raspandirea de informatii ce sa fie preluate de subconstientul colectiv.

Prima manipulare de miniminzare a daunelor pe care am remarcat’o a fost introducerea ideii ca Florian Coldea s’ar face vinovat doar si numai pentru ca au aparut cateva poze cu el dintr’o vacanta oarecare, lucru ce duce la o oarecare mituire a lui! In fruntea acestei manipulari bineinteles ca l’am remarcat imediat pe mult stimatul gunoi comunist, lingau al sistemului si mare jurnalist al Scanteiei, maestrul dezinformarii Cristian Tudor Popescu, aka CTP

Ar fi teribil ca domnul Coldea, de 12 ani omul-cheie în relaţiile NATO – România pe bază de servicii de informaţii, să se preteze la o şpagă de Sheychelles.

Intoxicand in stilul caracteristic unui cadru bine educat in ale dezinformarii cu o alta teorie ce sa le dea la prosti de gandit in acest articol si gigici unde?! laugh Aceiasi idee de minimizarea a pagubelor am vazut’o preluata si indusa si de restul presei aservite, ba chiar si de multi comentatori la stirile aparute. In acest timp, balosul maestru Cristoiu a schimbat radical macazul si iara linge pe la emisiunile de la televiziunile stangii, dar nu ma mai mira nimic, la el e ceva caracteristic.

In rest au inceput din nou sa zumzaie vizitele de la baietii cu ochii albastri pe blog, doar de azi dimineata …

Dovada ca subiectul in media si mai ales dezbaterile pe marginea lui sunt extrem de importante si pentru ei.

Eu zic sa fim foarte atenti zilele astea la ce vedem, ce auzim, ce citim si mai ales pe unde si de la cine! Bine ar fi sa nu cadem prada manipularilor de nici un fel si din nici o directie pentru ca se vor incerca tot soiul de manevre ce sa ne adoarma la loc intr’un moment in care ar trebui sa fim mai trezi ca niciodata pentru ca daca nici acum nu facem nimic, iara o sa stam vreo 25-30 de ani sa mai prindem vreo ocazie cu ceva noroc.

Voi mai scrie azi … cat ma tine pixul. smile

 

8 comentarii la „Coldea si anotimpul acoperitilor-descoperiti”

  1. Cristoiu, desi nu il respect, a lansat azi o ipoteza, in sensul ca se incearca batista pe tambal, adica cineva incearca sa dea la lei pe Coldea si pe Kovesi, dar sa nu se mai faca nimic in rest; adica astia doi sunt marii bau bau rai, care au facut dosare abuzive si au dus tara de rapa si restul sunt albi ca neaua.Iata citatul complet:
    Prin decuparea lui Florian Coldea şi a Codruţei Kovesi se încearcă o operaţiune tipică.
    Sistemul se salvează, aruncînd responsabilitatea abuzurilor pe seama a doi oameni.
    Cei doi au fost înlăturaţi.
    Sistemul s­a salvat.
    Au dispărut şi abuzurile?
    Nu.
    Pentru că abuzurile nu pot fi înlăturate prin simpla înlăturare a unor persoane.
    Abuzurile Sistemului pot fi înlăturate numai prin luarea unor măsuri legale menite a controla democratic Sistemul.”
    Si eu inclin sa dau crezare, deoarece regula nr. 1 a oricarui serviciu este supravietuirea cu orice pret si conservarea a cator mai multe active, adica agenti, spioni, vectori de influenta, arhive, samd, pentru Viitor.
    Vor fi sacrificati pe altarul luptei contra Binomului o gramada de idioti utili, DNA va fi varsat la DIICOT si Parchetul General, care vor continua lupta „anticoruptie”, ca doar trebuie sa vopsim gardul , nu?
    Subordonati fosti si actuali ai celor care cad se vor napusti zelosi contra sefilor de ieri, doar tradattorii si convertitii sunt cei fanatici si mai fideli slujitori ai unui nou stapan. Cine este acesta? Nu Iohannis sau Hellvig or Base. Vom vedea, aveti putintica rabdare…

    Răspunde
  2. Dacă stăm pasivi pe margine, și doar ne manifestăm / simulam mirarea, se vor schimba păpușarii coloniei și atât.. văd că toată lumea se concentrează pe binom, și mai puțin pe ce reprezintă el – instrumentul de demolare al suveranității naționale – un soi de gardieni de lagăr.. parlamentul să schimbe legile care favorizează jaful extern, iar SRI/SIE/DNA să aibă obiective de performanță legate de ponderea capitalului românesc privat și public în pib.. altfel, o frecam la rece..

    Răspunde
    • Este absolut revoltator ce spune D-l COLA; Romania e un lagar fara suveranitate, condusa dictatorial Problema e ca cine a pus gardieni, ala cand da cu subsemnatul

      Răspunde
  3. hai sa va dau un exemplu, intamplat acu’ cateva minute unui cunoscut de-al meu – un bilet de avion pe o anume ruta costa 700 euro rezervat de pe un computer din afara tarii, 1000 euro de pe computerul propriu din romania, si iar 700 euro dintr-o fereastra incognito pe acelasi computer din romania .. e evident la ce procedeaza site-ul in cauza – practica e ilegala si condamnata ca atare in tarile care sunt tari si nu colonii .. e evident ce se intampla – tracking si profiling individual, si nu macar la nivel de tara sau regiune.. cui te plangi si pe ce baza ? pe legi aburite si vagi ? ba baieti, va stiti voi care, daca tot beliti okii pe aci, vedeti ca alta e treaba voastra – nu sa contorizati injuraturi la adresa sefilor vostri si sasului cretin din varfu dealului , nu sa ascultati toata populatia pe motiv de siguranta nationala – e bine si cu teroristii, e bine sa haituiti hotii nostri, da e cel putin la fel de important sa haituiti hotii alora de va manevreaza pe voi , atunci cand fura de la noi .. asa ca divizia de ‘cybersecurity’, ia bagati voi monitorizare (si) la site-urile de rezervari online din restul europei (par exemplu, ca sunt si alte jde mii de cazuri si cauze) – si hai repejor, ca altfel poate iesim noi in strada sa vi se taie din buget laugh ..

    Răspunde
  4. Cand or sa isi aduca aminte de asta, poate se va schimba ceva….

    Patria a priori!

    Multumesc Cola de exemplu, completarea care da plus valoare postarii (ca de obicei ) si mai ales sustinere, tot la fel cum multumesc sincer tuturor care au postat pe aici ! Vocile trebuie sa se auda, sa fie citite si poate si intelese ca sunt vocile unor oameni care au ceva de spus in tara lor si mai ales le pasa dincolo de dictonuri si mottouri frumoase! smile

    P.S. Cresc vizualizarile de la baieti mai ceva ca de la civili.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura