Cu #atlantic4 la capatul lumii – asteptarea momentului de start-UPDATE: Se va da startul azi la ora 11 ora locala, 13 ora Romaniei!

Dupa doua zile de amanare a startului, astazi pare a fi o zi in care teoretic acest start s’ar putea da, vremea s’a mai linistit in La Gomera, vantul sufla in continuare insa la intensitate mult mai redusa decat in ultimele doua zile. Pentru ca plecarea sa aiba loc, prognoza trebuie sa fie buna nu doar in ziua startului ci si in urmatoarele trei zile, dupa spusele organizatorilor, prognoza de azi se anunta una acceptabila, startul urmand sa aiba loc fie din port, fie din afara lui unde ii vor tracta in formula de cate patru vaslasi.

In alta ordine de ideei, ieri toata ziua am fost cu baietii intr’o plimbare prin insula iar aseara mi’am petrecut o seara foarte frumoasa alaturi de ei ca am organizat un soi de petrecere ad-hoc inainte de plecare. Am stat ore bune la povesti spumoase, atat de pe Marea Neagra cat si in rest dintre care unele nu le pot nici macar reproduce aici ca rostul lor oricum e sa ramana acolo. In privinta asta voi reveni cu o postare in zilele urmatoare, sau mai exact dupa ce avem parte in sfarsit de momentul culminant: startul cursei!

Ramaneti pe recepetie, revin cu detalii cat pot de repede!

ice4you, over and out. smile

La Gomera, 08.55AM – start anuntat la ora 11.00, conditiile meteo permit acest lucru! bravo Revin in cateva minute cu anuntul de start si primele impresii culese de la baietii la aflarea vestii! Netul sa fie cu noi! laugh

 

Un comentariu la „Cu #atlantic4 la capatul lumii – asteptarea momentului de start-UPDATE: Se va da startul azi la ora 11 ora locala, 13 ora Romaniei!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura