Cu ceva noroc, nu o sa mai fim (doar) noi sclavii Europei

Comisia Europeană a propus marţi statelor membre ale Uniunii Europene deschiderea negocierilor de aderare a Albaniei şi Macedoniei la blocul comunitar, a anunţat şefa diplomaţiei europene, Federica Mogherini, transmite AFP.

Dupa ce au epuizat tot ce era de jefuit prin tara asta, dus la bun sfarsit crearea coloniei Republicii Securistan, iar romanii si bulgarii ramasi pe la ei prin tara, au inceput sa aiba pretentii sa traiasca ca afara, baietii astia socotesc ca e momentul tocmai bun sa mai adere cateva natii la „marea familia europeana” de pe care sa traga ce e de tras si mai ales sa aiba parte de o noua infuzie de sclavi care se vor multumii cu cativa euroi marunti/luna.

Asadar, pregatiti’va ca in scurt timp sa avem si noi albanezi si macedoneni (desi aici e o discutie lunga inca cu Grecia in ce priveste acest nume) cum aveau altii, romani si bulgari! Evident, nu elita, aia se duce unde e nevoie de ei!

Sa se bucure cat mai pot! laugh

10 comentarii la „Cu ceva noroc, nu o sa mai fim (doar) noi sclavii Europei”

  1. si cat poti lungi o ciorba cu apa inainte sa devina apa chioara ? doamna merkel trebe sa stie ca la ambitiile germaniei, spatiul vital trebe sa se intinda pana undeva spre vladivostok … dar n-au ei fuhreri cate rachete are rusia .. asa ca se multumesc cu furturi marunte din buzunarele unor parliti ..

    Răspunde
  2. @Marean: Eu ti’am zis sa nu mai faci experimente cu bere, gen Canabia! big_boss

    @Cola: cata vreme mai poti cucerii noi teritorii cu noi parliti ce sa ii iei de sclavi cu resursele lor cu tot fara nici cel mai mic efort, iar aia sa se si bucure, la ce dracu sa te complici cu un razbel?! Ce a reusit Merkel nu i’a iesit la Hitler nici in visele lui cele mai frumoase.

    Răspunde
  3. da tovarase, dar toti stim ca saracia e contagioasa .. chiar daca folosesc manusi de protectie precum meditatorul suprem, virusul saraciei ii va infecta cu siguranta .. iar un neamtz sarac este jalnic – n-are nici umorul latinilor, nici melancolia rusa, este doar un sarac trist si prost ..

    Răspunde
  4. Pai cine nu te crede sa dea o tura prin allmighty Jermanica sa vada ca nemti saraci sunt la greu, somajul e record iar povestile cu viitorul luminat sunt doar povesti, ca d’aia s’a dus dracu si mitul Germaniei acum multi anii de zile, da inca unii sunt doar visatori. In rest, au ei alte probleme …

    Răspunde
  5. Ba, da slabi va am. Uitarati voi de Belarus, Georgia, Armenia, Azerbaidjan…cand vor pune gheara pe Caucaz cum a vrut fuhrerul si pe bunatate de petrol si gaze de la Caspica, Kazakhstanul sa traiasca…totul e cu bataie lunga, sclavi din toate tarile uniti-va, ca vrem sa va jupuim…

    Răspunde
  6. Bai, toate imperiile pe carca sclavilor au fost facute…plm, noi n-am ajuns imperiu ca aveam palmasi, iobagi, robi…asteptam cu interes aparitia instalatorului albanez. Nu-l vreti, votati psd..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura