Cu distrugi linistea unui cartier

Reteta este simpla: dai autorizatie de constructie unui mall intr’un parc, care dupa aia o tine din concert in concerte si eveniment in evenimente tinute in aer liber cu muzica si bubuiala ca la balamuc!

Asta este mizeria in cauza, care pe langa faptul ca este un monstru energofag si poluant a reusit sa termine psihic un cartier intreg prin tambalau dupa tambalau, atat in cursul saptamanii cat si in weekend’uri fara ca nimeni din autoritatile responsabile sa se autosesizeze pe motiv ca primaria da autorizatii fara numar, desi locuitorii din zona exasperati au creat chiar o pagina de protest pe facebook in lipsa altor solutii.

Oare cand isi va aduce primaria in frunte cu domnul primar Negoita aminte ca noi suntem cei care le platim taxe si impozite si pe noi ne reprezinta fiind obligati sa vegheze mai ales la linistea noastra?  no

5 comentarii la „Cu distrugi linistea unui cartier”

  1. Au si manele astia acolo la concerte? Ca daca da e posibil ca protestele sa fie din cauza ca n-au manele sau ca n-au suficient de des manele.

    Răspunde
  2. Coincidenta, sambata am trecut prin fata lui in drum spre biserica, am venit in tara la un botez, fatada aia maro ciuruita imi amintea de un film postapocaliptic, Waterworld laugh , o fi ceva premonitie la mijloc Stimabile.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura