De un lucru sa fi sigur: securistul n’are mama, n’are tata cand e vorba sa isi scape pielea

In toata splendoarea flancandu’l pe tatucul lor …

Dupa desecretizarea inexistentului protocol dintre PG si SRI, a inceput  si deliciosul macelul intre securisti!

Primi intrati in arena: Morar vs Kovesi, arbitreaza: Basescu

Prima repriza, la egalitate: Morar sustine ca stia de protocol dar l’a contestat ca fiind ilegal, nu l’a aplicat si nici denuntat ca pentru ca era secret.

„După semnarea protocolului în 2009, am avut o discuţie telefonică cu doamna procuror general, Laura Codruţa Kovesi, ocazie cu care i-am spus că nu agreez un asemenea protocol în condiţiile în care prin acesta se adaugă la Codul de Procedură penală iar unele dintre dispoziţii sunt chiar contrare legii. Mi-a pus că aceasta este decizia luată şi că protocolul trebuie respectat. I-am răspuns că nici procurorii DNA şi nici eu nu vom respecta şi nu vom aplica acest protocol”

Sursa.

Kovesi zice, unde altundeva decat la EuropaFM, nu’i asa, ca nu isi aduce aminte de vreo discutie in contradictoriu cu Morar iar protocolul se aplica cu succes … inca de prin 2004, acesta nefiind in fapt primul protocol incheiat, ci mai multe, desi mai ieri sustinea ca nu e nici unul! rofl

„Existau mai multe protocoale semnate cu SRI. Și anume, un protocol semnat în 2003 între DNA și SRI, care se aplica de către DNA și care a fost denunțat prin acest protocol semnat în 2009, a existat și un alt protocol semnat de Parchetul General și SRI și un al treilea protocol semnat de Parchetul Curții de Apel și SRI. Deci, aveam trei protocoale anterioare 2009 semnate cu SRI. Erau secrete la acel moment, nu înțeleg de ce sunt secrete acum. Dacă acel protocol din 2009 a fost declasificat, de ce nu putem declasifica și pe cele anterioare?”

Sursa.

Intre timp chiorul o arde in rol de virgina si ii da la temelie faraoancei ce a incercat sa ii inhate clanul dupa ce nu a mai fost jupan …

”Din păcate, dacă în timpul lui Daniel Morar, DNA a lucrat respectând Codul Penal, în timpul lui Kovesi, instituția a fost pusă sub controlul SRI.

 Kovesi se pare că a lucrat foarte bine cu SRI, de la a minți că nu sunt protocoale, că nu știe nimic, că e fetiță încă neajunsă la pubertate, până la a fi un vizitator continuu al vilelor SRI-ului, ceea ce Morar nu făcea. Lazăr e Coldea, e un substitut de Coldea, o apără pe Kovesi fără nicio rezervă. Eu nu fac acuzații, spun doar ce gândesc.

Doamna de la Parchet cu proiectul trebuia să meargă la CSM să spună ”dați-mi un aviz de legalitate, să știu că nu greșesc”

Sursa.

Absolut delicios acest meci intre cei care pana mai ieri se credeau niste Dumnezeii invincibili doar pentru ca au fost numiti in niste functii sa faca un joc murdar ce l’au continuat ca fiind al lor, iar astazi le tremura chilotii, alegand metoda clasica a sobolanului turnator care ar da orice pe gorna doar sa isi salveze pielea de pe corabia ce pana mai ieri era flagship’ul infailibil al mult clamatei lupte anti-coruptie!

Luati’va pop-corn si haideti sa asteptam urmatorul meci, fiind destui alti jucatorii care se incalzesc pe margine pentru a intra in scena, ca lista e luuuuuuunga si mizeria muuuuuuuuulta!  popcorm

Lectura suplimentara: Barroso la Bruxelles si protocoalele la Bucuresti

Update: 

Lulutza se sparge in semantici:

„Protocolul nu era de colaborare, ci de cooperare, echipele nu erau mixte, ci comune.”

Adica sexul nu era sex, era doar babardeala, sau ce sa inteleg de aici? laugh

Hai Lulutzo, pe acelasi model ia da o semnatica si aici …

„Protocolul nu era legal, ci era …?”

Bai fratilor, cand dracu se va prinde lumea ca personajul in cauza sufera si de un retard evident, fiind si extrem de labila emotional, lucru confirmat si de prietenul ei Ghita, dealtfel?

Update 2:

De luni bune de zile am avut liniste cu vizitele securistilor pe blog, care in vremea protestelor mai ca bateau civilii ca numar laugh . De cand e imputita treaba cu Lulutza, baietii is din nou pe felie, de unde deducem disperarea si deranjul care e zilele astea prin transeele securistilor ….

3 comentarii la „De un lucru sa fi sigur: securistul n’are mama, n’are tata cand e vorba sa isi scape pielea”

  1. Oameni cu coloană verticală, patrioți și curajoși, unul și unul.. basescu, oprea, coldea, maior, codruta … Ăștia și cei ca ei, apară țărișoara de ruși, de teroriști, de extratereștri .. contra cost , of course .. ieșim mai ieftin și mai în siguranță dacă plătim taxă de protecție la ruși, teroriști, extratereștri …

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura