Dedicatie pentru #josdragnea #puiemonta #grindeanu #rezist si alte mizerii

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. Intrigat says:

  Păi îți spusei că trebile astea pe la noi se-ntâmplă de când hăul şi Bârgăul, bre! Vezi, bădica Mihai scrise în plină epocă “de aur”, domnia neamțului mult-lăudat Carol I, glorios înaintaş al cyborgului von Hermannstadt! Şi ca să nu fim chiar aşa trişti, nici dacii nu erau niscaiva sfinți, precum nu erau şi nu sunt nici alte neamuri. Cel mai mult îmi place de ungurii care îşi vor regatul apostolic înapoi, deşi cei mai mulți sunt demult reformați. Nu e tare asta?

 2. ice4you® says:

  Pai cum crezi domnia ta ca a devenit Caragiale nemuritor … fie vorba intre noi, in afara ca ii tragea la poarta Veronicai?! laugh Nu e nimic nou … doar gretos!

  Parol!

 3. ice4you® says:

  Fratioare …. ma cracanez de ras singur ca prostul … PNL rateaza sansa unica sa nu ajunga la lada de gunoi a istoriei intr’un moment in care ailalti se omoara intre ei: noul presedinte PNL este .. cine altul, nimeni altul decat vesnicul bard de serviciu Ludoooooooooovic Orbaaaaaaaaaan!

  Amu inteleg de ce pana si mutu a ales sa se delimiteze de ei azi dimineata dupa ce pajulul lui a citit un discurs pe care l’a retractat mai apoi ca a fi din partea pajului si nu al sasului cel bun!

  Ma fratilor astia si cand alearga singuri iasa pe locul 2. Superba tara … politica pe masura!

 4. Intrigat says:

  Acum mi se pare clar jocul Terminatorului 2. Terminatorul 1 e ăla care-şi deplasează săptămânal carcasa la Sibiu, să n-avem vorbe. Vrea să-i ia lui Dragnea partidul. Nu să rupă un nou UNPR din el, ci să-l ia pe tot. Pe tot sau cel puțin 90 de procente din el. Mai puțin nu-i foloseşte. Cine-l operează pe Terminator ştie că, chiar dacă moțiunea pică, o nouă majoritate n-o să se formeze iar dacă se va forma un mestecău de penele, usere, pemepe, udemere şi restul, ăştia n-or să meargă cu Terminator 2, ci îşi vor alege un Terminator 3, probabil o clonă de-a Terminatorului 1. Aşa, operatorii Terminatorului 2 mizează pe faptul că dacă moțiunea se respinge, partidul îi va arunca peste bord pe Dragnea şi câțiva fideli şi se va alinia în spatele Terminatorului 2. Majoritatea rămâne, Terminator 2 rămâne, majoritatea miniştrilor rămân, Ponta ia cu suspendare în cazul Şova iar Tony Blair se-nchide cu NUP. Râmăne sistemul, chestia esențială, sistem care începuse a fi ciupit de glezne. Ce se schimbă, în afara faptului că dispar Dragnea şi posibil Tări, e că singurul (şi cel mai mare) partid.din România care e corupt, baronizat, incompetent, demagog, populist dar în esență nesecurist, o va lua şi el pe drumul peneleului în materie de securism (usereul s-a născut din secu ca din spuma mării), care penele a fost infectat de pedele, care la rândul lui a fost infectat de tăticu’ lor, domnul, fost tovarăş, Asztalos Imre, zis.şi Măgureanu Virgil. Superb, nu? Singura problemă în plan pare a fi agitația lui T1: dacă cumva în 2019 operatorii de sistem vor crede că T2 e un model mai performant decât T1?

 5. ice4you® says:

  Incurcai drace … laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *