Despre cand mizeria atinge culmi pana la cer

”Doamnă Primar General Gabriela Vrânceanu Firea,

Decizia ilegală de a organiza un târg în Piaţa Victoriei este una ticăloasă şi vreau să cred că ticăloşia nu este principala dumneavoastră coordonată în modul de a vă exercita mandatul de Primar General.

Anulaţi imediat decizia evident ilegală şi lăsaţi cetăţenii să se manifeste, dacă vor dori să facă acest lucru, într-un spaţiu care anul acesta a devenit un loc obişnuit al protestelor paşnice .”, e mesajul lui Traian Băsescu.

Sursa.

M’as desfasura in toate epitetele pamantului la adresa acestui personaj lugubru, dar imi e ca ii fac doar complimente! Cine s’a gasit sa vorbeasca despre ticalosie …

Ai distrus tara asta nenorocitule ordinar si ai sadit samanta urii ce o vedem si azi facand ravagii in natia asta, iar acum tocmai tu te’ai gasit sa iesi si sa vorbesti despre democratie si drept la protest?!  

Ma opresc aici ca mi’a luat foc capul … 

5 comentarii la „Despre cand mizeria atinge culmi pana la cer”

  1. Jegul ăsta a dezvoltat războiul romano-roman, așa cum îl știm azi, și a încurajat statul paralel, ăla pe care sasalaul nu-l vede..

    Răspunde
  2. Mareane, cu ce ajutor de la Dumnezeu te poti muta in Moldova sa il poti alege din nou! As fi preferat undeva in alta galaxie, da e bine si acolo decat aici.

    Răspunde
  3. Basescu are odata si in parte dreptate, tot ce se organizeaza in Piata Victoriei este ilegal, indiferent de organizator si scop, bravo Dom’le Presedinte! bravo

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura