Despre cand un (PU)Lificiu „vorbeste”

Lificiu, ANRE: „Creşterea cu 5% a preţului electricităţii nu înseamnă nimic, stingeţi becul din baie!”
sursa: gandul.info; foto: mediafax.ro

Stimate domnule (Pu)Lificiu,

Exista o legenda istorica care ne spune ca atunci cand o regina (Maria Antoaneta) a aflat ca populatia nu are paine sa manance, i’a indemnat sa manance cozanac.

Cam asta faceti si dumnevoastra acum cu o nesimtire care nu deonta decat faptul ca educatia dumnevoastra s’a oprit acolo unde a altora incepea! Sunt oameni in tara asta care dupa ce au platit factura umflata de la electricitate, nu au mai ramas cu bani nici macar sa isi schimbe becul ars din baie! Aia ce vina au ca pentru dumnevoastra 5% dintr’un venit de 600 lei pe luna nu reprezinta mai nimic in timpul in care pentru ei este painea pentru cateva zile?!

Nu trebuie sa imi tineti discursuri conform carora cei care nu isi permit sa plateasca sa faca economie … pentru ca noi nu traim intr’o tara in care luxul de a arunca ceva este comun! Traim intr’o tara in care omul de rand cu greu reuseste sa isi puna pe masa un salam din hartie igienica alaturi de o paine din pufuleti! Traim intr’o tara in care facturile la energie sunt cosmarul din fiecare luna al oricarui om de rand pentru banalul fapt ca isi permite luxul de a nu le mai invata copii lor carte la lumanare ca pe vremuri! Daca in lumea dumnevoastra si a celor ca dumnevoastra sa aveti mai mult de 2 becuri in casa nu este un lux, pentru cei mai multi este, de aceia aroganta infecta de care da’ti dovada pe banii nostri v’as ruga sa o tineti pentru dumnevoastra si sa o exprimati in cercurile de circopiteci in care va invartiti!

Legenda cu care am inceput, ca orice legenda este una controversata, insa faptul ca aceea regina a sfarsit ghilotinata este o certitudine!

Va multumesc si va doresc ca Dumnezeu sa va ierte!

Cu respect,

Un contribuabil care va plateste salarul gras!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura