Din categoria inventii inutile: blugi care incarca telefonul

 

Nope … nu va imaginati ca avem de a face cu cine stie ce tehnologii de ultima ora ce ar putea fi banuite de sorginte extraterestra ci avem de a face cu o pereche cat se poate de banala de blugi la care niste baieti s’au gandit sa ii adauge un buzunar special pentru posesorii de iPhone (pai cine sa dea bani pe toate cretinismele?!) care sa le mentina telefonul incarcat.

Ei … pana aici toate bune si frumoase … dar care o fi tehnologia de incarcare?! O fi una prin recuperarea energiei din frecarea materialului? O fi una cu celule solare minuscule in textura materialului? O fi vreo noua gaselnita care sa revolutioneze o lume intreaga?!

Ei bine dragi mosului nu avem de a face cu nimic din toate astea ci cu un banal cablu mascat in cusatura pantalonilor care face legatura dintre telefonul bagat in acel buzunar si o baterie externa ascunsa in tivul pantalonilor. Daca va uitati atenti la fotografie remarcati ca deasupra telefonului din buzunar se afla o umflatura datorata bateriei externe. Asta e toata noutatea si tehnologia de incarcare pentru care trebuie sa platiti vreo 70USD pentru pantaloni plus inca vreo 45USD pentru bateria externa care nu este inclusa!

Inca o inventie de aruncat la cosul istoriei inventiilor ridicole … desi sunt sigur ca iBracinarii isi vor gasi cativa iStupid’s sa dea banii pe ei!

Un comentariu la „Din categoria inventii inutile: blugi care incarca telefonul”

  1. No, daca gacii astia vin dotati cum sunt in imagine si bonus sa vedem duduia fara ei, eu ma ofer sa dau banu’ si sa-i testez, ce puii mei…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura