Dragnea – noua obsesie nationala!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

10 Responses

 1. Sorin says:

  Înche puţin şi numele respectiv ajunge brend…
  Dupe aia folosirea numelui se va face numai pe bani !

 2. ice4you® says:

  Cani cu Dragnea, fanioane cu Dragnea, fulare cu Dragnea, chiloti cu Dragnea, brelocuri cu Dragnea, servetele cu Dragnea, pixuri cu Dragnea, tricouri cu Dragnea, prezervative cu Dragnea … ce mai incoace incolo, a creat domn’presedinte solutia de unde se va reduce deficitul national!
  Sa ne traiasca, ca bine ne mai pastoreste el!
  Sig Hail!

 3. cola says:

  E panică man, panică mare.. zornăie cătușele iar, dar din partea cealaltă.. dacă marinarul bețiv cere arestări nominale peste noapte , devine clar .. miroase a praf de pușcă.. citii că mr trump ceru ambasadorilor pulitici, adică destui,să se uscheasca de la post, până să intre el pe post, adică acușica.. știți cum ne uitam cu speranța la Moscova în 89.. câtă ironie..

 4. Marius says:

  Păi? De ce să nu fie Dragnea?!
  Știe cineva cum îl cheamă pe premier? smile

 5. ice4you® says:

  Sorin Grindeanu. Un om cu bun simt, care are cei 7 ani de acasa si care momentan pare a incerca sa puna in aplicare un program electoral asumat avand de partea lui sprijinul liderului PSD si al majoritatii Parlamentare. Desi pare ciudat cam asta se intampla in orice tara democrata, dar total anormal pe la noi, unde daca nu ii circ nu mai ramane pita de mancat pentru presa de scandal a binomului si haitari de freaca menta pe feisbuc.

  Merge?

 6. radu says:

  VVP sa se duca la mama lu dracu si sa mai vina cand l-om chema!

 7. SoboLAN says:

  Cine e Andra ?

 8. ediweb says:

  Sa incep si eu prin traditionalul Buie Masescu si sos Ponta, ma rog sau invers. Sorin Grindeanu este imaginea ce si-au dorit-o cei de la PSD, o persoana educata, modesta, cu bun simt, practic clona lui Ciolos smile

  Sper ca din toate astea sa nu iese sifonat datorita celor care il “indruma” si sa-si piarda aceasta imagine de baiat bun. Vom vedea ce ne rezerva anul acesta, oricum sper ca nea’ Dragnea sa nu o dea in bara cu toate modificarile astea doar ca sa arate ca poate si ca se tine de promisiune.

 9. Vasile says:

  ICE Stimabile, ai uitat lopetile de zapada ;)

 1. July 10, 2017

  […] mai aduceti aminte de obsesia nationala Dragnea? Fratilor, se pare ca de la obsesie, boala asta a evoluat incet si sigur inspre o streche […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *