E clar-cristal: tot Base e tatal lor!

Ptiu, piei Satana!

Si totusi, tot Base  e tatal lor!

Onor Parlament vrea sa ancheteza daca s-au fraudat alegerile din 2009. Si ce imi faci Base? Tremura cumva ? Aiurea…

„Cu câteva zile înainte de a fi citat la DNA, patronul EVZ, Dan Andronic, a publicat un articol, ca parte a serialului „Noi suntem statul“, în care susţinea că, în noaptea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2009, Laura Codruta Kovesi, George Maior, Florian Coldea si Gabriel Oprea s-au implicat în procesul electoral, în favoarea lui Traian Băsescu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, care în ultima vreme a lansat atacuri dure la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, cere arestarea celor implicaţi şi spune că, dacă ar fi ştiut că uneltesc în favoarea sa, le-ar fi umplut „botul de sânge“.

„Dacă acest grup a fraudat cumva alegerile, este deja grup criminal organizat. După articolul lui Andronic, Parchetul General trebuia să se autosesizez să înceapă o anchetă cu privire la ce au făcut Maior, Kovesi, Coldea, Oprea în noaptea de 6 decembrie 2009 acasă la Oprea. Dacă discutăm de posibilă fraudare a alegerilor şi că oamenii ăştia au influenţat rezultatul alegerilor, atunci avem deja un exemplu, Dragnea, care a influenţat un referendum tot legat de preşedinte şi a fost condamnat. Oamenii ăştia de ce să nu fie condamnaţi? Dragnea era doar un lider, ei erau reprezentaţi ai instituţiilor statului. Să ştim dacă am avut un preşedinte care a fost desemnat pentru 5 ani în urmă fraudei acestor domni sau doamne, sau am avut un preşedinte legitim'”, a declarat Traian Băsescu într-o intervenţie telefonică la România TV, comentând dezvăluirile făcute de Dan Andronic în Evenimentul Zilei.

„Va imaginaţi că vreunul dintre oamenii ăştia şi-ar fi putut vreodată permite să spună «dl preşedinte, la această masă stă tot statul, noi va garandam al doilea mandat»?! Le umpleam botul de sânge pe loc!” a replicat Traian Băsescu. „

Sursa.

„Cei care-l cunosc și înțeleg prea puțin pe matelot zic că e disperat. Vă zic eu, nu e. Asta e o manevră măiastră, Băsescu nu mai are ce pierde, nu mai candidează la nimic, nici șef de partid nu mai e, e doar outsider. Un outsider burdușit cu informații. Nu e nicio sinucidere în ce face Băsescu, iată că nu-și compromite niciun mandat, cum zicea un mare hot-analist-jurnalist. El Dictador își reglează tirul golănesc ca pe vremuri. Asta de-a zis-o acum e din ciclul ”i-am ciuruit”. Luluța e o țintă mare și multă dar am curaj să pariez pe grobianul care m-a păcălit și l-am votat de 2 ori.
Omul ăsta nu poate fi bătut. Stați așa, luați-vă floricele că dacă s-a activat marinelu să vezi ce capace-și ia LCK! Pariez că Băselu are și dosaru lu dom procuror Lascu, genitorul Luluței…”

Sursa.

Banuiala mea este ca urmeaza neste faze cam deosebit de interesante in viitorul apropiat.

2 comentarii la „E clar-cristal: tot Base e tatal lor!”

  1. Ce mai contează că au falsificat ăștia votul? Nu ne mai da nici draku înapoi anii de viață irosiți intr-o țară mafiotizata.. așa cum nimeni nu poate da istoria înapoi, înainte de comuniști .. din păcate în viața nu poți face rollback, și nici măcar punct și de la capăt, cum ne spune alt impostor cocoțat in capul nostru.. puțin îmi pasă de reglările lor de conturi, doar sper să își rupă gâtul cu toții.. vinovați suntem noi restul, că ne lăsăm mințiți, deși ne dăm seama de asta..

    Răspunde
  2. Inca din seara lu’Mihaela dragostea mea … am stiut ca ne’a ciuruit mafiotul cu voturile din diaspora … un lucru pe care azi multi il uita … da eu nu … mai ales ca de cu seara cand Geoana dantuia ca e presedinte, Basel stia altceva …

    Trist e ca acum confirmarile nu ne mai ajuta cu nimic, absolut nimic.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura