Firefox moare incet si sigur

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. Malin says:

  Firefox trebuia sa moara de multa vreme, cam de cand a inceput sa consume jumatate din RAM indiferent de setup, doar ca lumea s-a incapatanat sa-l foloseasca pentru ca altfel le era frica sa nu-i spioneze Google. E si paranoia asta buna la ceva uneori.
  Apoi Vivaldi nu e fostul Opera pentru ca e in fond un hibrid intre Opera si Chrome. E un browser bun, dar nu e capabil sa deschida taburi in background si pentru asta il cam evit.

 2. ice4you® says:

  In spatele creeri Vivaldi este aceiasi echipa care a creat Opera, chiar ei se laudau ca este o continuitate dupa ce au parasit dezvoltarea Opera. Vivaldi este o continuare moderna, problema e din cate am sesizat deja ca inca mai e de lucru. In ce priveste spionatul … din secunda in care te’ai conectat, orice ai folosi tot aia e, iar in ce priveste strict Chrome nu te obliga absolut nimeni sa te conectezi si cu un cont anume, plus ca poti face niste setari care sa nu iti urmareasca traficul daca asta vrei neaparat. smile

 3. Sorin says:

  Firefox este bun, Chrome este bun, Opera este bun, Vivaldi nu l-am folosit, IE şi Edge nici să nu aud de ele. Deocamdată atît.
  Cel mai uzual mi se pare a fi Chrome, nu pentru consumul “infim” de resurse, ci mai ales pentru interfaţa plăcută şi pentru viteza cu carese mişcă. Că este un gurmand nesătul, asta e cît se poate de bine ştiut. Chiar acuma, de exemplu, cu 2 tab-uri deschise, ocupă în total 1.057 MB. Nu mă deranjează consumul d ememorie atîta timp cît se mişcă rapid. Am deschis Chrome chiar şi cu 50 tab-uri simultan şi s-a descurcat onorabil. Folosesc Chrome 56.0.2924.59 beta (64-bit). Mai rar folosesc Firefox 50.1.0 pe 64 biţi şi Opera 42.0.2393.94, tot pe 64 biţi. Dar Chrome îmi place acum mai mult.
  A, folosesc sincronizarea de bookmark-uri prin contul de Gmail, pe care o consider esenţială pentru cei ce navighează mult.

 4. Razvan says:

  Firefox nu a consumat niciodata jumatate din ram si a fost demonstrat de nenumarate ori in diferite teste comparative.
  Ice , daca ai folosi facebook ai fi putut afla usor motivul principal pentru care Firefox si nu numai ( toate celelalte browsere) a pierdut cota de piata in favoarea Chrome. Facebook are peste 1 miliard de utilizatori. O mare parte din ei folosesc si jocurile puse la dispozitie. La fiecare joc , daca nu folosesti Chrome vei vedea de cate ori il pornesti o reclama enervanta prin care esti invitat sa folosesti Chorme care este cel mai mare si mai tare din buricul targului si cum ca browserul pe care il folosesti acum oricare ar fi el e praf. oricum asta se intampla si in afara facebook , dar mai putin agresiv. Aceeasi reclama agresiva care este facuta si la mizeria aceea de soft de navigatie numit Waze. Pe unde intri te trezesti cu reclama ori pentru Chrome, ori pentru waze…

 5. ice4you® says:

  Toate aplicatiile “free” de pe net, aveau si au inclus in pachetul de instalare Chrome …. cunoastem Razvane … cunoastem … da nici ei nu sunt de laudat din momentul in care compatibilitatea cu noile cerinte este de la emulat inspre null.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *