Grindeanu: #rezist si mint ca un securist!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. cola says:

  Grindi e mai tupeist și mai idiot decât permite legea penală și a bunului simț.. cum draku guvernezi pentru popor băi idiotule, împotriva unei majorități parlamentare, oricare ar fi ea ? Cum ? Prin edicte semnate la Cotroceni sau bule papale ? Sunt oameni care trăiesc degeaba, care nu învață nimic din nimic.. așteptând să vedem ce e cu ‘programul’ PSD, ne alegem cu programul grindeanu, care o fi ăla.. îi doare la basca pe ăștia de orice..

 2. ice4you® says:

  Cu cat urmaresc mai mult situatia cu atat imi dau seama ca in fapt Dragnea a apasat butonul de eject inainte ca planurile unora sa intre in aplicare. Cred ca devine tot mai limpede faptul ca Grindeanu avea o agenda paralela, lucrurile incep sa lege incet si sigur odata cu aparitia unor noi informatii pe care le poti culege daca esti atent la detalii. I’a cam luat prin surprindere pe baietii si e clar ca nu avea incredere in Grindeanu si mai nimeni in rest, din momentul in care 2 luni de zile a copt la raportul ala in deplin secret ca mai apoi sa vina sa dea cu el de masa fara a le oferi baietilor timpul sa isi pregateasca o strategie de aparare.

  E clar: la ce asistam este doar o continuarea a razboiului inceput fatis in decembrie 2016.

  P.S. Sunt deliciosi aia din opozitie cum apara si ling in cur guvernul pe care mai ieri il taerfeleau pe unde apucau clocind lovituri de stat si motiuni de cenzura! laugh

 3. Malin says:

  Cresterea economica bazata pe consum e viitorul. Pietele si politicile economice trebuie sa se adapteze pentru ceea ce urmeaza. In curand impozitarea consumului o sa fie cea mai eficienta sursa de venit la bugetele de stat.

 4. ice4you® says:

  Maline sunt de acord cu tine, dar consumul ala trebuie sa fie generat din productie proprie si nu import pentru ca in felul asta doar si numai impozitele nu iti pot sustine macroeconomia oricand confruntandu’te cu riscul evaziunii acelerate ce o sa creasca exponential cu taxarea! Nu putem amu sa dam peste cap legile economiei mondiale de cand stateam prin pesteri, doar si numai pentru ca unii cred ca au reinventat apa calda!

  P.S. Sa nu imi spui ca esti proGrindeanu amu!

 1. June 17, 2017

  […] Update2: Ciutacu face o analiza jurnalistica bine documentata, dandu’mi in linii mari dreptate la postarea mea de aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *