Hotul striga hotul

Despre scandalul evacuarii Antenelor ati aflat deja si cu siguranta ca o sa mai aflati multe de acum inainte. Nu am sa dezbat eu acum si aici cat de legala sau ilegala este, cat de etica sau neetica, cat de democratica sau nedemocratica … va las pe fiecare dintre voi sa studiati problema si sa va faceti o parere, eu ma voi rezuma astazi doar la colegi lor de breasla care se vad acum motul de pe cacat si incep sa spurce in fel si chip.

Astazi ma voi rezuma la adevarul.ro …

Unde o duduita semi-analfabeta pe numele ei Ramona Ursu a tras o postare in care dupa ce descrie ziua de ieri de la Antene cu putinul talent narativ pe care il are, incheie cu un apoteotic …

Ce nu s-a mai vorbit aseară la Antene a fost despre demnitate.

O lectie de demnitate jurnalistica made by Antena3, o da Ciutacu. O lectie pe care aceasta jurnalista Ramona Ursu nu o va intelege niciodata! In rest cine o fi ea, nu cred intereseaza pe absolut nimeni, dar cine o fi adevarul.ro parca ar merita amintit.

adevarul.ro este detinut de Adevarul Holding, o societate care a intrat in insolventa inca de prin 2012, datoriile sale catre ANAF si alte societati private ridicandu’se la mai multe milioane de Euro. O lista cu toti debitorii si datoriile pe care le au o gasiti aici. De atunci si pana prin 2014 Adevarul Holding a tot fost intr’o continua reorganizare iar statul, in frunte cu a tot executantul ANAF a cam fluierat a paguba fara a depune vreun efort pentru recuperarea datoriilor ce probabil ca sunt neacoperite si in ziua de azi. Mai putem vorbi oare de presa independenta si de bun simt in conditiile astea?! Pe unde dracu sunteti vitejilor de la ANAF Executare silita?!

In concluzie:

Hotul, striga hotul?! Sau mi’se pare mie?

8 comentarii la „Hotul striga hotul”

  1. Pa bine dom’le daca e in insolventa, de unde sa mai plateasca? Intai se reorganizeaza, devine profitabila apoi solventa si dupa aia plateste sau poate a platit si nu stim noi si oricum Adevarul nu au prejudiciu .

    Ca tot veni vorba de prejudiciu; un procuror spunea tot in Adevarul; Cea mai mare parte a prejudiciului apare din „folosul de care a fost lipsit partea civilă….. Ministerul Agriculturii. Tot procurorul ne explica in Adevarul: ….faptul că din momentul achiziţionării pachetului de acţiuni de la ICA, valoarea acestora a crescut până în momentul trimiterii în judecată. Practic, Ministerul Agriculturii a fost lipsit de folosirea acestor acţiuni, si acum zic eu actiuni ce au crescut tocmai pentru ca MA a fost lipsit de…. ICA pentru ca ICA sub MA ajungea ce au ajuns si toate activele statului… NIMIC, nu-i asa ca e complicat si greu de inteles

    Răspunde
  2. nu, nu ti se pare.
    La fel de percutanti au fost, de era sa cad in fund de uimire, Rares Bogdan si Realitatea, care au condamnat dur actiunea ANAF.
    Atata timp cat imobilele sunt grevate de sarcini, adica sunt intabulate contracte de inchiriere si locatiune asupra lor si actiuni in justitie contra intabularii ANAF chipurile libera de sarcini, NIMENI nu va cumpara , inchiria sau lua in locatie de gestuine respectivele imobile.
    In plus Intact Grup ca cere restituirea tuturor cheltuielilor facute cu aceste cladiri in ultimii 2 ani, plus cheltuielile de mutare, si mai mult ca sigur ca vor castiga. In aceste conditii cine castiga de fapt? Statul, adica noi, in niciun caz.
    In plus, imobilele am inteles ca au fost proiectate drept…studiouri de tv si radio. NIMENi nu le va cumpara sa bage bani in ele sa le transforme in altceva.
    Cum am spus-o deja, timing-ul acestei „executari” este mai mult decat suspect.
    Daca se dorea recuperarea prejudiciului mai bine le cereau chirie si scoteau banu gros la buget.
    Dar in asa facatura de dosar, in care zic eu ca inca nu s-au terminat belele, vezi aanchetele jurnalistice contra judecatoarei in cauza, la ce sa te astepti.
    Asistam din nou la lovituri de forta si derapaje antidemocratice taman in prag de alegeri.Trist…

    Răspunde
  3. Marius – problema nu e presa ci prostimea care o citeste, pentru ca multi iau totul motamo din presa si de aia traim in tara asta ce cacat traim.

    Vasile – informatiile despre Adevarul Holding dispar dupa 2014 …. adica probabil ca treaba e ca in tren ca si in cazul multor trusturi de presa care vad ca isi fac treaba bine-mersi, desi sunt datori vanduti, sau cum spui tu … posibil sa fi platit intre timp banii aia. Desi poate ca asa par unora mai putin dotati intelectual, nu sunt fanul trustului Intact si nici unul din postacii lor, insa treaba cu executia lor publica pute rau de tot si cel putin in acest moment pare un derapaj al democratiei destul de urat, iar de distrat ma distreaza cum unii din presa de pe la noi jubileaza in loc sa se gandeasca ca poate maine, poimaine vine si randul lor si atunci s’a dus dracului statul de drept.

    Răspunde
  4. ICE frate nici nu gandesc micutii ca le va veni randul si atunci jale tata si foame, ca de munca la capitalisti adevarati se feresc ca dracu de tamaie.
    In orice caz, avem un adevarat talent in tara asta de a killeri contribuabili care platesc dari si salarii la timp si da a ii promova taman pe aia care ar trebui nu in insolventa, ci in faliment sa fie!

    Răspunde
  5. Sincer, as vrea ca maine sa se inchida Antenele, de ce?! Ca sa vad cine va mai face opozitie, sau poate va fi mai bine fara opozitie ?!

    Răspunde
  6. Mai nou auzim ca ANAF nu este parte civila in dosarul Ponta, deci nu exista prejudiciu. Tantannana!
    Cand face DNA curatenie si in grajdurile lui Augias?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura