Incheierea evaluarii pagubelor …

Acum ca am timp sa respir (cam mult zis la ce calduri sunt) am descoperit ca defapt pe frantuzoaica am vreo trei ciupituri si nu una de la grindina ce a reusit sa treaca prin policarbonatul cu care era acoperita. Din fericire sunt mici, atat de mici ca abia astazi am reusit sa le vad cand masina se afla parcata la umbra. Probabil ca voi incerca sa te trag cu ventuze desi posibil sa le las si asa, ca imi e teama sa nu fac mai rau, nici vopseaua si nici lacul nu sunt sarite, ma pot obisnui cu ele. In rest, la casa si terasa am terminat, magazia si policarbonatul care acopera masina urmand sa il repar peste vreo saptamana, sau mai exact, cand reusesc sa imi convoc din nou prietenii, pana atunci sper sa nu mai vina furtuni de dimensiunea celor care au fost. Materialele sunt, timp sa gasim.

Per’ansamblu, la ce a fost, putea sa fie mult mai rau, ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat destul de ieftin si mai ales ca toti apropiatii mei sunt bine si sanatosi.

Tragem tare si mergem inainte.

5 comentarii la „Incheierea evaluarii pagubelor …”

  1. Bafta si o bere rece! 37 Celsisu la Slatina in acest moment, a fost si la noi grindina, dar in Nordul judetului, rupere, ca in pozele tale.
    Sanatosi sa fim, ca se repara restul…

    Răspunde
  2. Foarte nasol … ce sa mai zici … faci ce poti si multumesti alui de SUS ca ai scapat cu atat. In rest … si pe aici a fost cald ca in iad, nu 37 de grade da nici departe … norocul ca a dat o ploaie si a mai racorit. Amar o fi numai de aia de nu au reusit sa isi repare. sad Ciudat vreme ….

    Răspunde
  3. La mine a fost jale azi, 40 de grade la umbra pe bune, unde nu bate soarele niciodata dar e in aer liber, indiferent de ce zic aia la meteo si pe seara a venit si o pacla, pfff…. a fost crancen, acum s-a mai racorit.

    Va doresc la toti o noapte linistita!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura