Ja, Ja … is not YES!

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat să participe la evenimentele de învestire a preşedintelui SUA, Donald Trump, în perioada 17-21 ianuarie.

sursa: mediafax.ro

Oare Trump no fi avand disponibil si un om care sa ii tina paltonul sasului cel bun?  

Nu va e clar nici acum de ce Coldea e pe tusa si Lulutza pe faras? laugh

12 comentarii la „Ja, Ja … is not YES!”

  1. iote cum aduce trump perestroika la licurici.. sa vedem ce general isi baga piciorul in gips, si in ce model de tab il bagam pe sas laugh (caciula a la ceausescu si-a tras singur) .. glumesc desigur, sa nu intre baietii in tremurici .. oare cum o fi sa lucrezi in sri (sau dna) si sa afli ca seful tau suprem este (foarte probabil) in slujba unui serviciu secret strain – adica tradator !!! .. wow .. misto meserie .. se duse draku si sintagma ‘interesul national’ inclusiv din dex .. propun sa o inlocuim cu ceva mai putin fals – gen rahat cu cristale swarovsky, gem de morcovi sau iepurasul vampir .. cautati voi unele sintagme mai plauzibile ..

    Răspunde
  2. Ghitan se vede ca e pus pe minat intreg sistemul ducand un razboi de gherila in momentul asta, acuzatiile fiind extrem de grave, dar nedovedite. Prefer sa fiu rezervat deocamdata in privinta ultimelor lui afirmatii si bine ar fi sa inceapa sa vina cu ceva dovezi mai concludente daca nu vrea ca sa cada in penibilul cainelui care latra la luna. Pentru moment doar promite, mai arata cate o factura neconcludenta ce nu poate fi legata si de numele celor acuzati … mai nimic concret. E un joc periculos ce devine suscceptibil de dezinformare daca nu se hotaraste sa lase spectacolul si audientele si sa treaca la date concrete daca are asa ceva ca eu unul m’am cam plictisit de trasul asta pe cur al ceva ce seamana cu o negociere prin care incearca sa isi scape pielea.

    Răspunde
  3. E cam greu sa tragi mu** chinei astia sunt multi si iuti, stiu kung-fu si oricum cred ca nu ar fi in avantaj, mai degraba Frau Merkel ar fi pasibila laugh dupa ultimile declaratii.

    Răspunde
  4. Mareane, Chinei nu au ce muje sa ii dea, motivele le’a scris Radu foarte bine aici si le’am completat noi dupa. Lumea se schimba, expansiunea Chinei este inevitabila.

    Mai tovarase Vasile, da ce le ma stii tu ca un om mare! laugh

    Răspunde
  5. Eee… mai ICE mai citesc si eu presa externa ca pe intern toti diseca ce balarii a mai zis Ghita laugh , asa ca e cam greu sa-ti faci o idee de ce mai e prin lume si poti la un moment dat sa votezi si gresit fel de fel de plante

    Răspunde
  6. E clara treaba ca amricanii si-au luat mana, dimpreuna cu altii, pe modelul ce faceti voi e ciorba voastra, dar in firmele noastre si in bazele noastre nu va bagati.
    China e deja aproape la paritate cu americanii la categorii de forte, si mult peste Rusia, iar economic si reserve de toate felurile sunt mult peste toata lumea, sunt de neoprit.
    Coridorul de comert China Pakistan a costat 54 miliarde de dolari si e aproape gata, daca vrei sa le faci blocada eta cioaca, ca isi trimit marfurile pe uscat pana la porturi de la Oceanul Indian. Si asta e doar o ruta! Una! I rest my case…

    Răspunde
    • Ce sa-i faci, suntem mici, Viorel a vrut la un moment dat sa fie pretenos cu chineji da… el rosu chineji rosii, restul natarai cu carul… nasol, acum stam si ne uitam, asteptam la americani laugh

      Răspunde
    • Daa, prin Pacific fac o escala in Hawaii, apoi una in Thailanda, opresc sa-si ia ceva gadgeturi din China si cand ajung la noi uita de ce au venit laugh

      Răspunde
  7. E din China da’i Iphone . Impresia asta ca-n China se face iefteneala proasta e un mit promovat aiurea. Chinezu care face marfa lui, cu brandu’ lui si o vinde el prin compania lui face calitate de calitate. Desigur pentru restul face cum vrei, cat dai si ce vrei sa scrie pe ele, occidentul vrea sa faca profit in China, importa balarii pentru ca asta vrea, nu pentru ca atat se poate, dar asta e alta discutie.
    Trump o sa aduca toate companiile americane acasa si atunci datele problemei se vor schimba…. bine de tot, abia atunci se va vedea calitatea chineza, ar fi tare de tot 😉

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura