Cadouri de la alesi: legea securitatii cibernetice votata!

Dupa vestile legate de facebook care incepe sa adune condamnari in instanta, astazi a trecut de parlament si Legea securitatii cibernetice, care practic permite organelor abilitate (SRI) sa poata supraveghea, monitoriza sau accesa orice calculator fara a avea nevoie de mandat de la un judecator si fara a instinta pe nimeni de acest lucru.

Din puctul meu de vedere este o lege absolut aberanta care incalca flagrant constitutia si drepturile la intimitate ale noastre ale tuturor! Cu o lege ca asta practic pot sa faca aboslut orice fara a raspunde in fata cuiva, pot salta pe oricine fara mandat fie si numai ca suspect …. nu e de bine fratilor … nu e de bine … la 25 de ani de la revolutie, am scapat de securitatea lui Ceausescu ca sa ne bucuram de noua securitate „democratica”?

4 comentarii la „Cadouri de la alesi: legea securitatii cibernetice votata!”

  1. O merităm, noi i-am pus ales, noi am le-am dat puterea de a legifera, acum ei ne mulțumesc. Orice faptă are și-o răsplată, doar că asta e cu vârf și îndesat.

    Răspunde
  2. Legea mai are de trecut de presedintele mult ales. Sunt curios cum va reactiona … spre binele celor 6,5 milioane de votanti ai lui sau in raul nostru al tuturor. Iaca … nu a trecut mult timp pana cand a venit vremea sa fie, sau nu presedintele romanilor, asa cum se declara. Daca ar fi istet ca Basescu asta ar putea folosi in interesul lui din martie … daca nu … cred ca o sa iti fie clar si tie ca e un cap de paie si cam atat.

    Te rog sa ma crezi, de data asta NU am vrut sa te tachinez sau sa te atac in vreun fel … este pur si simplu o chestiune de interes civic si national la care TREBUIE sa fiti atenti … mai ales voi, votantii lui si noi restul!

    Răspunde
  3. inca odata: aia de la voi nu dau nici o lege pt ca mai intii trebuie sa ceara aprobarea de le centru din simplul motiv ca acum traiti in vest in e.u. si vad ca va este tare greu sa constietizati acest lucru pe care l-ati vrut! nu sinteti voi cei ce-ati vrut vest?! acum aveti! oricum legea nu este de origine locala ci este data la nivel de civilizati. smile asa arata civilizatia aia minunata pe care va repet c-ati vrut-o. nu va place? ghinion! cine traieste din vise asa pateste! smile

    Răspunde
  4. @erg – Acum sper ca nu crezi ca esti singurul care a trait in vest si vede lucrurile intr-un mod realist. Am trait si eu in vest si-n nord, dar nu e chiar asa cum spui. Chiar am vazut civilizatie, nu doar vise… laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura