Locuri pe unde am mai mancat – Restaurant Bei-Jing/MAXXA Deva

Dupa cum imi propusesem ieri, am bantuit prin tara, imbinand afacerile cu plimbarea, iar vestea buna e ca mi’au iesit amandoua de minune.

Dupa ce am terminat ce aveam de facut ca tot eram in trecere prin Deva si m’a plesnit foamea, m’am oprit la MAXXA, un shoping center al fratilor chinezi unde stiam eu ca e un mic restaurant bun cu specific, unde poti manca fie mancare comandata, fie te poti infrupta din fast-food’ul tot cu specific.

SONY DSC

Am ales a doua varianta pentru ca mancarea e super-buna, gata facuta si ieftina, adica mai exact 5 lei/fel de mancare, avand de alea din vreo 15 feluri ce le poti combina cum te taie capul. De ales intr’un final am ales ceva pui gong-bao iute, pui cu ciuperci dulce, vinete cu porc dulce, taitei acrisori, pui cu bambus iute, porc cu legume dulce-acrisor, total 30 lei (6 feluri x 5 lei) toata treaba impartita in doua farfurii uriase …

Nu stiu cat de apetisant arata in poze, insa de buna e buna rau mancarea, mai ales pentru cei care sunt pasionati de mancare chinezeasca dupa cum aia de mai trec pe aici stiu ca sunt eu. laugh

Daca aveti drum prin Deva si va place genul asta de mancare, nu ii ocoliti, mancarea e multa, buna si destul de ieftina.

 

 

4 comentarii la „Locuri pe unde am mai mancat – Restaurant Bei-Jing/MAXXA Deva”

  1. Am fost eu ambigu … am corectat, scuze. O farfurie de aia costa 15 lei fiind in ea 3 feluri de mancare a 5 lei felul de mancare (~200g). Poate parea mult, insa vs cantitate si mai ales cat de bine era gatita, fiind si o mancare ceva mai exotica, mi s’a parut mai mult decat decent. In alte locuri, cum ar fi restaurante mai cu staif, o asemena portie trecea lejer de 30 lei. In afara de Dragonul Rosu in Bucuresti unde costa tot atat (portii comparabile) nu am gasit nicaieri oferte de genul asta, prin restaurantele clasice care vand asa ceva, in general ajungi cam pe la 40-45 de lei/portie si ai cam de ales un singur fel cu orez sau taitei.

    Răspunde
  2. Salut. Am fost la Maxxa Deva la restaurantul chinezesc recomandat de tine. Cel mai bun raport cantitate-calitate-pret întâlnit de mine până acum. Mulțumesc.

    Răspunde
  3. Ma bucur Liviu!

    Sa iti fie de bine! smile Daca iti place mancarea chinezeasca si ajungi prin Bucuresti nu rata sa mergi aici. Raportul este la fel de ok si partea buna este ca e mult mai variata oferta! 😉

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura