Lumea a stat in loc si soarele pe cer: preda domnul Toader …

A inceput spectacolul la Ministerul Justitiei, dupa joaca cu camerele si show’ul de care domnul Tudorel da dovada in in ultima vreme, a inceput predarea!

Va rog luati notie mail  , lectia a inceput cu CV’ul personal … putintica rabdare, ajungem si la blat!  wacko

Brb, ma duc sa mai bag 16 beri!

Concluzie: cum anticipam, REVOCARE!

Din punct de vedere personal insa, tot respectul pentru domnul profesor Tudorel Toader!

Pregatiti elicopterul si TAB’ul! laugh NinoNinooo laugh

Pentru istorie:

43 de comentarii la „Lumea a stat in loc si soarele pe cer: preda domnul Toader …”

  1. Cine nu mănâncă ciorbica nu primește prăjiturică la desert.. cam așa s-a pus problema când un jurnalist de acolo a băgat aia cu ‘sari nene peste gargară și spune concluzia’ .. nenea Tudorel e dus cu pluta laugh .. dar e o vorba – nu te pune cu nebunii laugh

    Răspunde
  2. Fratilor, ma inscriu la drept la cursurile lu’domn profesor! Fabulos! mail

    P.S. Ai de plm … da nucleare pe puncte! Domnule profesor, am dat comanda de tricou si cana cu matale! Scoateti in pana mea mizeriile ale de curve ziaristi din sala in genul lui Boț, ca imi strica notitele!

    Răspunde
  3. Penibil MAXIM! bad
    Pai raportul asta de 36 de pagini trebuia dat in parlament, la presa pe sistem, apoi acum pe marginea lui se facea o conferinta de presa si se raspundea punctual la intrebari. Concluzia urma ulterior unei dezbateri!
    Omul asta citeste o nenorocire incalcita, in fata unor hiene de presa, e dus la vale urat!

    Răspunde
  4. Hai ma Vasile, cum plm sa anunti demiterea lui Kovesi fara sa punctezi unde #rezist o face de 3 ani de zile?! Tot respectul … o ia DISTRUCTIV si de necombatut pe puncte … eu am rabdare macar din respect! Daca venea cu o pleasca il mancau #rezistii si nu numai!

    Răspunde
  5. Problema e ca pulimea nu intelege nimic, a trecut o ora si … in al 20-lea rand, nu vad scopul sa citesti referatul asta la TV la ora de maxima audienta.
    Concluzia…. dance

    Răspunde
  6. Pai tovarase Vasile daca dadea raportul cui spui nu mai putea spune concluzia. Daca il dadea cu concluzie ce rost mai aveau conferinta si dezbaterile.
    Eu cred ca taman pulimii s-a adresat TT si a fost destul de clar, poate putin cam lung.

    Răspunde
  7. @Redoo – hoții și securiștii ? Cum naiba reușești să-i deosebești? Prin identificare directă mie îmi iese că sunt aceiași, precum martorii cu identitate protejată și neprotejata din dosarele lu’ portocală…

    Răspunde
  8. De cand te astepta el Marean pe interval .. rofl Zi Mareane … ca tie ti’a trebuit sa ti cu ursul mereu si sa bagi batul prin gard! rofl

    Trecand peste gluma, ba fratilor cam aste e diferenta dintre profesor si cursant FF la Spiru Haret! rofl

    Răspunde
  9. Dansam, dansam da nu stiu daca avem bani de dar! laugh
    Dai dracului de nenorociti, toti la parnaie ca o merita cu varf si indesat, o ardem aiurea, de fapt cui luam parte, amaratilor care nu au bani de paine sau smecherilor care se ard intre ei?! Daca LK cade cui i va folosi, poporului care acum e manipulat sau smecherilor care se simt amenintati dupa ce au posedat judete ca pe mosia lor. no

    Răspunde
  10. @cola, nu reusesc bro..trag concluzia privind taberele. K &DNA zic ca aia’s hoti si, pana mea, majoritatea chiar par. Astia, hotii, zic de ceilalți ca’s cu serviciile…pana mea, or fi,astia sunt mai greu de depistat. Acum intrebarea e, care sunt cu rusii si care cu restul…cu care ne e mai bine noua, ca de capul nostru nu ne descurcam.

    Răspunde
  11. Maine astept cu interes sa vad ce dosare se vor lansa sau ce urmariri vor incepe la DNA bomb
    Tov Vasile mare dreptate ai. Ne-am bucurat acum vreo 27 ani trecuti si unde am ajuns?

    Răspunde
    • Domnule daca ar fi intradevar diabolici, cum sunt prezentati in media DNA si sefa lor, cred ca nu mai ramanea un politician in libertate, dar ce stiu eu wink
      din ’65 si pana in ’89 Romania a ajuns la un PIB ce cu greu poate fi egalat si acum, comunism nenorocit!

      Răspunde
  12. @Redoo – ultima oara cand ma baut bere cu aroma de protocale (obtinuta natural cica) s’a lasat cu ceva… bad

    @Cerevel – fratilor, voi nu mai stiti sa va bucurati nici cat de o bere? laugh

    Răspunde
  13. Câte tânguiri și câtă jale .. a ieșit gașca lui portocală in stradă .. au creierii paraditi de la atâta iarbă laugh

    Răspunde
  14. Să-și ia soarta în mâini, și să cultive pe balcoane laugh … Devine orașul mai verde și mai liniștit .. decât milog la soros, mai bine agricultor cinstit de iarbă laugh..

    Răspunde
  15. Hai tovarășe Vasile, să nu exagerăm cu pib-ul comunist, oricât ne-ar place secera, și în mod deosebit , ciocanul laugh .. ca să aibă cu cine lucra la casa poporului, au mobilizat (muncă silnică, chiar dacă plătită) toți micii meseriași din cătunele patriei .. doar nu ne închipuim că ne-am pricopsit cu bugetari tembeli de pe altă planetă ; nu, sunt pe linia genetică a proletariatului foarte productiv, de se exasperase până și Ceaușescu, foarte antrenat la ciordeală, și mai puțin la producție .. decretul 400 s-a dat de treji ce veneau la muncă la schimbul 1 .. in campanie se închideau cârciumile la sate, de abstinenți ce erau țăranii agricultori .. iar dna a apărut pe linia genetică a procuraturii comuniste, care umpluse țara de condamnați la locul de muncă, că nu mai era loc în pușcării … Am mai văzut filmul ăsta , din păcate ..

    Răspunde
    • Nu exagerez deloc D-l Cola, ce sa zic, daca revolutie din ’89 era in ’65 ce dracu mai ipotecau acum romanii?! In rest sa fim sanatosi, romanii nu au fost prea patrioti niciodata, indiferent ce basme istorice ati invatat la gradinita!

      Cola nu ai trait vremurile alea, atunci parea o pervesiune stalinista, acum pare lapte si miere iar rafturile goale din alimentari e dieta raw vegan laugh

      Răspunde
  16. Daca privim așa, și pușcăria e tabără de reeducare .. comuniștii au folosit sintagma asta .. nu mă deranjau rafturile goale, că rafturile in librarii erau pline .. Adevărul este că azi se muncește mai mult, se trăiește mai bine, iar mult mai bine nu se poate, fiindcă suntem la fel de idioți ca și atunci .. suntem un pic mai cinstiți ca atunci, dar la fel de turnători și de slugi față de stăpânii de afară, doar că stăpânii s-au schimbat, și sunt și mai lacomi..

    Răspunde
  17. D-l Cola din pacate replica de aseara nu s-a scris, n-o mai reiau, e o alta zi cu alte probleme si lumea se vede diferit azi.

    Răspunde
  18. „nu s-a scris” pentru ca mi-a zis ceva cu „duplicate comment”, nu-i problema… muncim mai mult, traim mai bine…. ok

    Răspunde
  19. N’am mai patit si nici nimeni nu mi’a raporat vreo belea … s’o fi impiedicat femeia de servici prin cablurile de la host … imi pare rau, daca mai apar belele te rog sa ma anunti!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura