Multumiri UE!!!

Vreau sa le multumesc ca ne’au scos din grote invatandu’ne ca …

  • branza care pute nu e buna, aia buna e cea care are gust de faina cu apa!
  • merele cu imperfectiuni „naturale” au gust, alea care arata ca cele ce le avea bunica din ceara sunt bune!
  • rosiile cu gust de rosii, sunt prea rosii sa mai aiba si gust!
  • carnea din porcul crescut in curte si taiat cu cutitul, are colesterol sa nu mai zic ca e stresat rau!
  • ouale cu galbenus e naspa, cele doar cu albusul e sanatos!
  • prajiturile cu zahar, au zahar!
  • bauturile racoritoare, deasemenea!
  • cum si iaurul/smantana/laptele au grasimi!
  • femeile femei, nu sunt femei, daca in cap nu le creste o **** in cap si mai ales nu scartaie cand pui mana pe ele!
  • ca la origini am fost vegetarieni, desi e greu sa rozi iarba si mai nou seminte cu canini!
  • ca fumul sanatos pentru afumari, este lichid!
  • cum sa dam startul la TV pentru a le cumpara cacaturile, de sarbatori!
  • cum sa iei credite cel putin inca  odata mai mult decat castigi!
  • cum e sa bei o cafea pe HOL in Mall!
  • ca alcoolul facut la cazan face rau, ala natural si indentic natural, e bun!
  • etc …

Nu de alta, dar sunt chemat la masa … unde o sa incerc sa fiu cat mai rebel(nebun) posibil si sa uit tot ce ne’au invatat de bine!

P.S. Si ca veni vorba de mancare nesanatoasa … i’as intreba doar pe toti ANAListii astia cu pretentii de nutritionistii, de ce in Romania de acum 20 de ani (nu zic mai mult ca multi din cati citesc aceste randuri nu isi aduc aminte de mai mult) de ce cancerul azi este la fel de comun ca si raceala (raspandire) si poate, mai ales, de ce traind atat de nesanatos, bunicul a murit la 90 de ani de plictiseala (in traducere libera: BATRANETE), ca zile ar mai fi avut el poate saracu?!

P.P.S. Da, sunt comunist/nostalgic/neadaptat/involuat! Spun asta, ca sa nu mai fie nevoie sa spuna altii, va multumesc … ramane cum am stabilit!

4 comentarii la „Multumiri UE!!!”

  1. eu am spus ca sunt fericit ca traiesc in Romania, aici pot inca sa cumpar fructe, legume si branza direct de la tarani in loc sa traiesc intr-o tara dezvoltata acolo unde nu pot sa iau decat produse modificate dupa pofta lor. produsele astea pentru mine, locuitor al unei capitale super poluate si aglomerate, sunt singura legatura pe care o mai am cu natura. atunci cand imi va fi taiata si asta probabil voi raci si eu de cancer asa cum foarte bine spuneai tu.
    standardele UE sunt ok din punct de vedere sanitar insa omoara tot ce este viu in alimente, ajungem sa mancam numai e-uri, grasimi, chimicale si plastice. practic ne baga intr-un glob mare de sticla spunandu-ne ca in felul asta ne feresc de daunatori insa nu spun ca facand asta ne omoara si pe noi. pana mea, cand eram mic ma jucam prin praf la tara si pe urma ma duceam sa mananc cirese fara sa ma spal sau sa le spal si n-am avut niciodata nimic.
    si ca tot vorbeam de cancer…se chinuie de zeci de ani sa-i gaseasca leac dar e teribil de amuzant ca nimeni nu si-a pus problema care e cauza. dovada ca nici ei nu sunt mai inteligenti ca noi…sau poate ca este un motiv ascuns pentru care nu se pune problema in felul asta. oricum, daca te duci in orice supermarket din Romania si analizezi produsele o sa vezi ca peste 90% dintre ele contin minim 3 e-uri. sunt curios daca s-a facut o statistica insa as face pariu pe orice ca graficul cresterii numarului de cazuri de cancer este foarte asemanator cu graficul introducerii e-urilor in industria alimentara.
    imi cer scuze ca m-am intins atat de mult dar ai atins un subiect care ma roade si pe mine de mult timp.

    Răspunde
  2. Victor, esti binevenit oricand 😉

    Alta culme este ca cei bogati reusesc ca prin farmec sa scape de tot felul de forme de cancer, fara citostatice si fara prea mare chin, in timpul in care restul prostimii … doar il face in forme din ce in ce mai ciudate si tot mai raspandite.

    Nu mai este nimic natural in ziua de azi … din pacate nici produsele de la taranii nostrii, care au inceput sa foloseasca din ce in ce mai multe ingrasamite chimice si tot soiul de seminte de legume, care la randul lor sunt tratate genetic. Pe ici pe colo … din fericire mai gasesti ceva ceva … dar din nefericire tot mai putin.

    Toate bune si … sa lasam (m)UE cu ale lor, ca eu inca oricum nu ii vad rostul, din punctul de vedere al omului de rand, dincolo de ambalajele frumos colorate in care ne este vanduta ca un ideal, imposibil de pus in aplicare practica … bucuria mea este ca asa cum prevedeam inca de acum 5-6 ani pe un alt blog, incepe tot mai subreda sa fie uniunea asta si tot mai multe disensiuni interne sa o macine laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura