Nokia 6 – primul Nokia cu Android

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. Vasile says:

  Fosta-i lele, cat ai fost, dar acu’ e lucru prost! Bine e si varianta ailalta da nu-mi permit sa o scriu laugh
  Pe de alta parte Nokia a fost febletea mea, ani de zile am avut doar Nokia si un LG U8150, asta din urma era frumos, argintiu cu clapeta si camera rotativa, 3G, pacat ca unii nu au avut viziune sau o baba Vanga prin corporatie sa le faca prognoze. Acum astea nu mai sunt telefoane, toate arata la fel, nu au personalitate, degeaba fac cat un Pentium 4 daca nu te reprezinta

 2. Sorin says:

  Cum mi se pare ?
  Arată bine, dar nu ceva ieşit din comun, nici măcar ca şi caracteristici.
  Mi-aş cumpăra aşa ceva ?
  Dacă e 245 dolari cu siguranţă nu, pentru că aceeaşi chinezărie o pot găsi la preţ mult mai convenabil. Doar dacă ar fi fabricat în Finlanda aş fi dispus să dau 245 dolari, dar în nici un caz 245 euro !
  Cred că Nokia o să revină din nou pe podium ?
  Da, pe podiumul nostalgicilor şi al statisticilor, dar Nokia de acum nu mai este Nokia ce o fost odată, acum e doar un cuvînt. Ori telefonul pe care este aplicat acest cuvînt e acelaşi telefon pe care poate pune orice altă denumire chinezeasca(!). Primul telefon Nokia este lansat numai pentru piaţa din China, adică or cam început cu stîngul. Ca şi simplu cuvînt, Nokia nu spune nimic chinezilor, ori europenii mai degrabă şi-aduc aminte de celebra firmă. Dacă acuma la început nu or să vină cu produse spectaculoase sau oferte tentante, consider că şansele lor sînt infime.

 3. ice4you® says:

  Piata chineza ca lansari am inceput sa vad ca e favorita la din ce in ce mai multi producatori din mai multe domenii nu numai IT&C, imi aduc aminte acum de exemplu de noul Talisman de la Renault care a fost lansat acolo cu o luna inainte de modelul european. O explicatie ar fi faptul ca in momentul in care lucrezi cu chinezii ai niste obligatii fata de statul chinez care impune un parteneriat public-privat in care el este partener principal. Miscarea Nokia nu stiu daca este una neaparat idioata mai ales daca au investit chinezii in acest proiect, dar nici eu nu cred ca Nokia va mai reveni vreodata la gloria de altadata.

 4. Radu says:

  Atata timp cat Huawei, Samsung , Apple si Xiaomi sunt jupani, restul sunt umplutura.
  Eu zic ca Blackberry, care a intrat in parteneriate cu China de ceva timp, isi va reveni. Nokia nu sunt deloc convins.

 5. Emi says:

  Nokia a fost un nume candva, dar s-a pierdut.. Intr-o piata dominata de Samsung si mai nou Huawei care a castigat in 2016 o cota mare din piata, e greu sa revii pe Android. In trecut aveau cateva atuuri ce le conferea o aura fata de alti producatori ( autonomie, semnal,etc) dar acum nu. Nu cred ca sunt multi doritori de un smartphone ca oricare altul cu Android care are scris Nokia pe el.

 6. rivi says:

  sa mentionam ca telefonul nu este de top, ci mai degraba midle range. Cat despre succes, eu zic ca e foarte greu sa o ia de la capat. Nokia, asa cum a fost Nokia odata, nu se va mai intampla. Avea 70%+ cota de piata in perioada buna.

 7. ice4you® says:

  Nu cred ca va mai exista vreodata un producator care sa atinga nivelul ala, decum Nokia. Parerea mea este ca exact segmentul ala vor sa il atace, cel middle-range cel putin pentru moment. Ce o sa le iasa … ramane sa vedem.

 8. Malin says:

  Era o vreme mai de mult cand pe piata gaseai doua tipuri de telefoane. Nokia si celelalte.
  Din pacate odata cu adoptarea Android cei de la Nokia au mai batut un cui in sicriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *