Nu se mai poarta selfie, “bucifie” e la putere!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

9 Responses

 1. cerevel says:

  Scabros

 2. ice4you® says:

  Ete na! Vezi ca iti iei capace de la TFL … “de parca tu n’ai avea!” laugh

  P.S. Hai, dati’va cu parerea fara frica … dupa mine unul, asta are ceva arta abstracta undeva, pacat ca e postata ca muzica buna la sectiunea “manele” laugh

  Pana mea, talent irosit … laugh

  P.S.2 Pentru profani: daca nu intelegeti ce e “artistic” in poza asta, ma ofer sa va explic pe scurt din viziunea unui amator de fotografie! laugh

  P.S.3 Mareane (redoo.ro) te stiu “fript” dupe instagram, bucile tale, cam pe cand? Nu de alta, da sa stiu sa nu mai intru pe pagina aia in cautarea “abstractului”!

 3. Redoo says:

  Mi-am expus bucile in Vama, acum e monopol pe ele smile

 4. ice4you® says:

  Da, no amu, scoate’te, scoate’te … ca asa zicem toti, cand nu mai avem ce arata .. e ca aia cu “marimea nu conteaza”! laugh … a nu se intelege totusi ca sunt curios!

 5. Malin says:

  Selfie e de mult obsolet in randul fetelor, iar multe dintre cele care utilizeaza Reddit prefera pelfie…

 6. ice4you® says:

  Explica si tu cu ce se mananca ca la noi la tara, e mai greu cu pornografia priceperea … la buci o fost pice of pie laugh

 7. Malin says:

  Pai pelfie vine de la pussy selfie si e un selfie dinala de se face ‘la firul ierbii’ fix din fata fofoloancei incercand sa prinda tot corpul in sus.
  Ai aici un sample NSFW evident: http://i.imgur.com/gdrUqzY.jpg

 8. Danuta says:

  Totuşi, nu e un trend atât de waw. Poate genera însă pe viitor, un cult al fundului..smile Naivitate desigur, dar dacă găsesc niscai plăcere…ăla e bonusul lor.

 9. Radu says:

  Presupun ca la Cap d’Agde si Vaa Veche selfiurile astea fistichii nu se pun laugh
  Mister Ice esti ramas in urma, ass selfie e deja fumat, era concurs la pitipoance care o bate la cur adliteram pe Kim Kardashian, e plin netu’ de posterioare care mai de care mai curbate.
  Apoi a venit moda twerkingului,, aka dans cu dat din fund, astia habar nu au de poker pe pedepse gen opturi pe masa si limbi la oglinda – , apoi a dat in dive si nu numai moda selfie in pasarica goala, poze furate apoi de pe cloud si puse la liber pe net, aka Fappening, e plin acolo de poze cu telefonul din tot felul de unghiuri, inclusive tit selfie, adica dpdv al tzatzii!!
  Hotarat lucru, tilifonile astea o stricat tineretul, maica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *