Numaratoarea lui Pistanda

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. cola says:

  pai nu minte nimeni .. acuma fiecare o tine pe a lui – tehnocratii si neamul lui plicusor ban o baga pe aia ‘e prognoza dom’le , ce atata zarva ca nu s-a realizat’ ; dragnea o baga pe ailalta – tehnocratii lui peste prajit au fost mai curve politice decat cele mai mari curve politice care au existat pe la noi – adica au mintit poporu’ ca au guvernare performanta (lucru dovedibil prin ce rahat mancau in campanie) , si de fapt au fost guvernu zero, al presedintelui zero, dreptei zero, etc .. pana aci e ok, dar .. daca au facut rectificare pozitiva si stiau situatia economica reala, e un pic penala treaba .. doi la mana, ia sa vedem de unde nu s-au strans aia doua miliarde si ceva euroi planificate – intuitia imi spune ca in proportie de peste 60% din cota revenita capitalului strain ..proportional cu statistica economica . well .. atunci io zic ca e si mai penala treaba, ca sa nu zic ca in alte state mai putin integrate in UE dar mai putin colonii decat suntem noi, se lasa si cu spanzuratoare la o adica ..

 2. Vasile says:

  Mister Cola, treaba e ca lumea nu intelege limbajul si alea cu rectificarea pozitiva cand realizarile sunt pe minus fata de prognoza…. e prea grele asa ca eu o sa fac o parabola laugh , adica tehnocrati sfatuiti de Julien&Mutulica s-au comportata ca nevestele de fotbalisti scapate in Mall de sarbatori cu cardurile baietilor pe care se asteptau sa bage Boss-ul primele si nu le-a bagat, asa ca au lasat cardu’ descoperit si sa vezi ciufuleala cand o veni extrasu’

  Cum am mai zis, pedeapsa publica; unsi cu catran si dati pa’n fulgi

  Apoi citeam prin ZF, daca mint aia mint si eu, ca ar fi vorba de vreo 2.4 mild rambursare de TVA acum pe final de an lucru care nu prea se facea de regula decat prin primavara, in transe, chestie grabita artificial, o fi barfa, o fi conspiratie ?!

 3. Sorin says:

  Well, gaura din buget este datorată, o să zîmbiţi, este datorată unei găuri ! Tot unei găuri. A unei găuri negre de data asta. Sau dacă vreţi, blec’hole (black hole, n.a.), respectiv este o formaţiune extrem de dubioasă care nu respectă niciuna din principiile fizicii şi gaură are un comportament bizar: tot ce intră în gaura aia, nu mai iasă. Aşa ceva nu s-o mai pominit pîn’amu… Dar poate că mă înşel, gaura e… portocalie !

 4. cola says:

  Well .. până și găurile negre respectă legile fizicii.. Hawking nu e tehnocrat după câte știu, iar dulapul săsesc știe cam atâta fizica cat stiu eu limba chineză.. aia de i-au plătit meditații erau cam fraieri.. pentru conformitate și din găurile negre mai iese către ceva – informație, ne-a explicat același Hawking.. gaura portocalie, aka fanta roz a madamei Udrea, e alta gaura.. gaura curenta e doar o țeapă tehnocrata..

 5. cola says:

  Vasile, cam asa este, cum ai descris tu .. ramane o intrebare – asa ceva faci din prostie sau ticalosie – deci cine poate da vina pe ce ? adica nevestele de fotbalisti, versus tehnocrati .. iar rambursarile de tva se duc la exportatori .. adica ?!! .. iar fondurile europene n-au venit de la bruxel, adica ?!! .. adica in limbajul ala pe care-l intelegem cu totii – suntem o colonie de rahat, Vasile, si noroc cu tehnocratii ca altfel muream draku sufocati de euroii pe care s-au grabit ei sa nu-i aiba/evapore .

 6. Vasile says:

  Vezi tu COLA ca…, tot conspiratia vorbeste, exportatori aia sunt “corporatii” de pe afara care si-au exportat materie prima si au importat finite, desigur “discret, discret” sa nu se prinda organele sau poate….. Cat despre exportatori adevarati romani aia nu au vazut in viata lor o rambursare de TVA, poate o compensare de datorii si nu asa la timp ci musai cand aveau penalitati si penalitati la penalitati. Treaba e limpede, la noi nu se grabeste nimeni daca nu se merita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *