O zi Nationala plina de dezbinare

 

La Multi Ani, Romania!

Mda, facui 98 de ani, dar sunt tare suparata! De ce ? Pai nu vedeti ce mi se intampla? Imi otravesc aerul si apele, imi vand pamantul, imi taie padurile, imi pleaca romanasii si voi vreti sa sarbatoresc? Ce sa mai zic ca mana mea de peste Prut si cusma  mea de fagi sunt azi in mainile altora?

Iar al de ma conduce, sa ma ierte Dumnezeu, dar ar fi bine sa cam plece , sa ma lase!

Cam astea sunt gandurile mele! Sunt mandru ca sunt roman, vreau sa traiesc in tara mea, strainatatile ma lasa rece.Stramosii mei s-au batut pentru tara asta si multi dintre ei si-au lasat oasele pe campurile de lupta pentru ca eu sa fiu roman si nu altceva. E o vorba veche: mortii nu ne lasa sa uitam!

Nu am vrut sa comentez de alegeri, pentru ca eu deja am ales demult cu cine sa votez. Da, voi vota PSD. Scrasnind din dinti, dar o voi face. Pentru ca nu se mai poate cu Julien, cu Wernerica si cu alde blonda lui, nesimtita care azi s-a impaunat la parade cioflaind guma. E o urare a romanilor care se potriveste: dar-ar ciuma in voi de vanzatori de neam!

In mod cu totul atipic stanga romaneasca moderna este mai patrioata, mai aplecata spre romani, mai conectata la problemele Romaniei decat nesimtitii care au furat PNL, partidul care a faurit Marea Unire.

Rusine sa va fie ba ca va bateti joc de mostenirea Bratienilor!

La Multi Ani, Romania! Nu te-am uitat si pe 11 decembrie vom da in suturi afara mercenarii si in 2019 iti vom alege un administrator vremelnic capabil si roman get-beget!

P.S. Firea, sa dea dracul sa iei vreo mita sau sa faci vreo tampenie. Te pupam pe portofel, peste 3 ani la Cotroceni!

Aceasta postare este a dracului de veridica si nu e un pamflet!!!

3 comentarii la „O zi Nationala plina de dezbinare”

  1. Nu ne mai facem bine…o spun cu o convingere si o tristete mai mare ca niciodata! Am obosit sa sper, am obosit sa cred…prea amar si inutil medicament. Pacat de frumoasa asta parte de lume ca e populata cu asa neam delasator, indolent si lipsit parca de orice dorinta de a face ceva mai mult decat nimic si pentru restul si nu doar propria burta. Radule, La Multi Ani si tie!

    Răspunde
  2. zisa cu naduf, da din suflet .. am aceeasi remarca pentru firea .. mi-am luat-o peste oki cu antonescu, cu ponta, cu radu campeanu, cu emil constantinescu, de incep sa cred ca-mi place, vorba bancului

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura