Oamenii cu bani, dar fara dinti in gura

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. Marius says:

  Eu m-am invatat minte cand am pierdut o masea din prostia mea. Nu nespalat, ci am rupt -o si lasat-o sa se carieze.(sau invers). Aveam 13-14 ani si credeam ca inca mai creste alta.
  De atunci am avut grija cat s-a putut de dantura. Fosta avea mari probleme cu dintii… cred ca luam un logan din cati bani s-au dus acolo.

  Dar pentru sanatate am invatat sa pun deoparte. Ii luam ca o investitie pe termen lung. smile

 2. ice4you® says:

  Problemele cu dintii pe la noi sunt datorate in mare parte igienei precare completata de faptul ca noi nu avem o filosofie a mersului la dentist. La noi de obicei se ajunge acolo numai cand nu mai poate omul de durere si atunci de obicei nu se mai poate face mai nimic in afara de o extractie.
  In rest dentistul nu este ieftin nicaieri, dar daca te duci periodic si iti rezolv rand pe rand problemele care apar inca din stadiu incipient nu trebuie sa iti vinzi rinichii cand vine vorba sa iti faci o lucrare asa cum se intampla de cele mai multe ori.

  Corect, sanatatea este cea mai buna investitie pe termen lung, iar dintii sunt foarte importanti in ecuatia asta. good

 3. Delia says:

  Dintii pot arata nasol, patati atat de tare incat sa para ca au carii, si de la fumat.

 4. Vasile says:

  Stimabile eu am mers toata viata la dentist, igiena la greu, de mic copil, si…. nimic, gena proasta, dinti canci. Igiena e de baza dar nu e totul trebuie sa te ajute si gena wink , asa ca acum a doar implanturi, coroane si tot tacamul sad

 5. radu says:

  La noi in Slatina puteai sa te speli pe dinti cu ama lu Colgate, ca tot aveai carii, pana prin 1999 am avut poluare cu fluor, dinti , oase, tot ce era calciu era afectat, fracturile multora nu se sudau cum trebuie, cosmar nu alta!

 6. ice4you® says:

  Genetica are un rol deosebit de important! Eu am mostenit o dantura buna pe linie genetica, insa, asa cum spuneai tu Vasile, daca de dinti nu ai parte exista acele solutii alternative ce le’ai putea folosi si sa iti iei eventual un cinciar2016 iar de restul sa iti faci o lucrare! Zic!

  @Delia – si eu fumez, dar spalandu’te corespunzator, folosind apa de gura, mergand sa iti faci detartraj periodic, nu ai probleme de genul ala!

  @Radule – zonele poluate nu intra in discutie, acolo e alta treaba.

 7. Vasile says:

  no Solutii alternative, cum zicea si Marius, in loc de Ibiza luam Toledo laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *