„Portugalia lui Ronaldo” a reusit imposibilul … fara Ronaldo!

 

Desi Portugalia a avut mai mereu jucatori mari in echipa (Eusebio, Figo, Ronaldo etc) nu a reusit niciodata in toata existenta ei sa castige un titlul desi finale a mai prins, dar asta pana aseara cand dupa un meci absolut dramatic in care vedeta Ronaldo a parasit in lacrimi stadionul in minutul ’23 dupa o accidentare urata, lucitanii au reusit sa sparga gheata si in minutul 109 de prelungiri sa dea un gol istoric care aduce Portugaliei prima cupa internationala din istoria ei!

Cum am mai spus, nu sunt un fan inrait al acestui sport, dar aseara a fost un meci spectaculos in care am vazut efortul si daruirea fara margini a unei generatii de fotbalisti ce au incercat sa treaca peste eliminarea liderului lor si sa castige o cupa ce va ramane pentru totdeauana in istoria acestui sport si a acelei natii.

Bravo lor! Pe cand om avea sansa sa vedem asa ceva si cu Romania?! A … niciodata! laugh

 

8 comentarii la „„Portugalia lui Ronaldo” a reusit imposibilul … fara Ronaldo!”

  1. Spectaculos n-a fost meciul. Pe mine m-a doborat berea pe la minutul 80. Am ratat prelungirile laugh
    Oricum, eu am zis pe FB ca Portugalia, Portugalia… va câstiga. smile

    Răspunde
  2. @Marius – spectaculos a fost mai ales in prelungiri cand ambele echipe au dat tot ce au putut. In rest a fost mai degraba dramatic si de uzura. nici ca se putea altfel fiind vorba de un meci cu cupa pe masa, orice echipa joaca cat mai aproape de marja de siguranta.
    @Sorin – Haida hai … laugh

    Răspunde
  3. ronaldo a fost ‘scos din joc’ absolut intentionat .. o magarie la nivelul asta.. ce nu s-au gandit francezii (sau in fine niste unii mai negri asa, dar cu pasaport francez), este ca portughezii s-au indarjit mai tare, si ca pana si norocul se intoarce daca incerci sa trisezi.. pe scurt , s-a facut dreptate, si e o lectie din care ar trebui sa invatzam si noi ceva – daca avem cu ce ..

    Răspunde
  4. Dupa ce comenteaza d-l Cola nu mai ai ce zice , asa ca am sa citez niste versuri ale lui Adrian Paunescu:
    „Niciodată, niciodată
    Să nu uităm de cei mai trişti ca noi.”

    Răspunde
  5. Aseara inca o data ne-am dat sema ca intre nationala noastra si extraterestrii este o distanta luuungaaa!!
    Bravo lor, au dovedit ca au sange in cravata, nu ca belitii nostrii…

    Răspunde
  6. Nu cred ca poate fi vorba de o accidentare intentionata la Ronaldo desi in prima faza asa am crezut si eu, dupa ce m’am uitat pe la reluari, contactul a fost unul ce se poate intampla in orice meci la asemenea nivel, iar daca unul din jucatori e mai slab de picioare … se poate intampla sa nu poata continua. Pe langa asta, as mai spune ca Ronaldo este un artist de felul sau, desi in cazul dat in mod cert a fost contact acolo …

    Pe de alta parte, desi la inceput nu am tinut cu nimeni, tragand parca ceva ceva cu Franta, dupa faza asta am sperat sa bata Portugalia si ma bucur ca le’a iesit!
    In rest … in ce priveste echipa noastra … nu o sa vedem asa ceva prea curand, cu toti nemtii din lume. laugh

    Răspunde
  7. D-l ICE, la urma am vazut ca topaia cu trofeul in mana si-l pupa ca pe moaste, daca nu a avut ceva dislocat, hm…. ori era asigurarea prea mare, ca de un mare campion, isi asigura maini, picioare, daca nu, facea pe dracu in patru si continua, o manevra a fost

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura