Presedintele si maltratarea Constitutiei

You may also like...

2 Responses

  1. ice4you® says:

    Confuzia pleaca de la faptul ca oamenii nu inteleg si nici nu incearca sa se informeze ce dracu e aia Curte Constitutionala si mai ales cu ce se ocupa ea! Prin definitia numelui, Curtea Constitutionala este cea care are dreptul se a se pronunta strict asupra unei legi daca este constitutionala sau nu! Curtea Constitutionala nu poate sa modifice o lege si nici sa decida cu de la sine putere daca Dragnea e sau nu e indreptatit sa ajunga prim-ministru ci doar este oligata ca in urma unei sesizari facuta de avocatul poporului in acest caz, sa se pronunte daca legea respectiva e sau nu e constitutionala, urmand ca in urma acestui lucru ca legea aia sa ramana in picioare sau sa fie retrimisa in parlament pentru a fi modificata partial sau chiar schimbata in totalitate daca nu e constitutionala de la cap la coada. Cum spuneai si tu, si din punctul meu de vedere, legea este una cat se poate de constitutionala, dar eu nu fac parte din Curtea Constitutionala si nu cunosc toate nuantele de constitutionalitate.Urmeaza ca aia sa decida … si mai apoi ramane de vazut ce se va face in continuare.
    Restul sunt doar si numai petarde de presa, schelelaituri jalnice, dezinformare si rea credinta din partea acelorasi sinistre personaje care in loc sa informeze, prefera sa isi bata joc de poporul asta si sa ii tina prinzioneri ai unui mental colectiv ce sa poata fi usor si oricand manipulat dupa propria voie, un model odios de bine pus la punct al arhitectului Basean.

  2. radu says:

    Este adevarat ca mister Chiorbi a cam facut multe prostii, dar intr-o tara normala la cap nu numai ca nu l-am condamna, ba chiar am zice bravo, contesta tot, ca sa se faca treaba!
    Varza au facut legile parlamentarii nostri, daca iei toate legile la bani marunti gasesti o gramada de tampenii, nu degeaba senatorul Ghise, un om vertical, a spus raspicat ca vrea sa faca o comisie parlamentara sa ia la mana toata legislatia si sa puna dracului odata in tot mismasul si sa inchida portitele si chichitele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *