Resigilatele de la Emag – probleme, sfaturi, opinii


Nu stiu care este parerea voastra despre resigilatele astea de la Emag insa eu unul am cumparat de multe ori, incepand cu placi video, HDD’uri si alte maruntisuri pana la laptopuri complete. In afara de o placa video cu care am avut belele si care mi’a fost stornata destul de repede, nu pot spune ca am avut vreo belea, produsele fiind de multe ori mai bune decat in descriere ca de exemplu la ultimul laptop luat scria ca prezinta niste zgarieturi fine pe suprafetele lucioase, zgarieturi care mie unul mi’a fost imposibil sa le indentific. laugh Nu vad de ce te’ar deranja cand cumperi un produs faptul ca a fost desigilat de cineva inaintea ta daca pentru asta primesti garantie ca la unul sigilat plus o reducere care uneori este destul de substantiala. Azi de exemplu am comandat un HDD pentru un laptop, pentru care am primit o reducere de 30 lei fata de pretul initial si aceiasi garantie ca la unul nou. Maine ar trebui sa ajunga … sincer nu am emotii ca pana acum nu am avut nici probleme, nefiind primul comandat tot de la resigilate. Din cate imi aduc aminte, Yamasha si’a luat chiar un telefon tot de la resigilate si nu a avut nici o problema.

Voi ati comandat, sau ati comanda vreodata? Ati avut probleme?

18 comentarii la „Resigilatele de la Emag – probleme, sfaturi, opinii”

  1. Nu am cumparat de la Emag in Romania, insa am cumparat de multe ori de la magazine similare din UK. Sotul meu este inebunit dupa asemenea ocazii si nu le rateaza, cam tot ce avem prin casa, de la televizor pana la robinetele din baie sunt luat de la magazinele de tip discount si merita sa cumperi asa nu doar daca ai bani putini ci si pentru a economisi bani, uneori sume cu care iti poti cumpara si altceva pe langa ce iti doreai initial. Aici nu sunt probleme cu garantia, banuiesc ca nici acolo, deci de ce nu? smile
    Ramona.

    Răspunde
  2. Cum am zis, inca nu pot spune ca am avut ghinionul de a ma lovi de multe ori de garantie, insa cand a fost sa ma lovesc a fost ok, mi’au stornat banii si am cumparat cu ei altceva. Cum zici si tu, nu este neaparat vorba ca nu ai bani suficienti, insa daca primesti o reducere doar pentru faptul ca produsul respectiv a fost desigilat/testat de un alt client inaintea ta, de ce sa nu profiti de reducerea respectiva si sa economisesti niste bani. smile

    Astept si alte pareri ale altora care au avut sau nu experienta cu resigilatele.

    Răspunde
  3. Eu nu ma bag inca pentru ca am avut destule probleme cu componentele cumparate de noi, chiar nu vreau sa ma risc si cu cele „second-hand” diferenta de bani oricum fiind minora din punctul meu de vedere.

    Răspunde
  4. Probabil ca multi sunt inca reticienti … am mai avut discutii cu unul altu … ideea generala fiind ca: „daca sunt produse refuzate, clar au domne ceva stricat!” laugh No lasa … ca intr’un fel e bine pentru noi restul: oferta mai mare si diversa, preturi mai mici! laugh

    Răspunde
  5. Mi-am facut curaj si am luat anul trecut o placa video de la resigilate. Dupa 3 luni s-a stricat asa rau de a iesit fum din ea. Am fost suparat atunci ca nu am luat-o noua, dar am trimis-o fara sperante in garantie. Spre surprinderea mea dupa cateva zile ma suna un nene daca vreau bani sau mai astept o saptamana sa primesc alta. Am ales sa astept ca oricum imi trebuia placa, dupa o saptamana mi-a venit alta, varianta o.c. adica mai scumpa un pic ca ce aveam eu si nou nouta nu resigilat. Si uite asa m-am ales cu o placa noua luata la pret de resigilata si mai buna ca ce aveam. laugh De atunci i-am mai luat sotiei un telefon tot asa de la resigilate, a venit cu cutia praf dar telefonul ok. Deci inca un da pentru resigilate!!

    Răspunde
  6. Nu am cumparat inca nimic desi am fost tentata de cateva ori mi-a fost teama cum nu ma pricep prea bine sa nu le cumpar stricate si sa raman cu ele. Din cate am citit aici se pare ca nu este chiar atat de rau si ca ar merita sa ma uit cand mai cumpar ceva si la cele resigilate. Am totusi cateva intrebari: Pentru astea transportul este gratuit ca si pentru cele noi? Daca am problem cu ele unde le trimit?

    Răspunde
  7. Eu sunt pro, am cumparat si voi mai cumpara. Atata timp cat economiesc bani faini, nu vad de ce as face asta. De exemplu mi-am luat o placuta de RAM, cu pretul aproape la jumatate pe motivul ca nu avea ambalaj. Asa mi-am dat seama cat costa produsul si cam cat costa ambalajul… smile

    Răspunde
  8. Eu nu sunt deloc PRO pentru ca reducerile alea nu sunt suficiente pentru niste produse la mana a doua sau a treia sau a patra sau a cate or fi. Mai bine dau in plus aia 10-20 lei si il cumpar nou sa stiu o treaba, daca reducerea ar fi la jumatate poate ca mas mai gandi dar asa nu am de ce sa ma complic.

    Răspunde
  9. Mi’a venit hardul de laptop si o placa video ambele in stare impecabila, le’am montat … nici o problema! smile Economie totala: 70 lei … de ce nu? laugh

    @Stefan: Ambalaje de RAM iti aduc eu cate vrei: Kingmax, Kingstone, Corsaire, A-DATA … dupa preferinte! laugh laugh

    @Markos: acum sa nu exageram totusi … nici macar in magazinele second-hand specializate nu vei gasi un produs de generatie noua la jumatate de pret! Daca mai astepti 2-3 ani dupa un produs, s’ar putea sa il iei cum vrei tu, dar cat timp e „pe val” sa fim seriosi. Nu zic poate ca EMAG nu ar putea sa mai taie ceva din pretul ala … dar este ok si asa.

    Răspunde
  10. Mai baieti, la banii la care vinde emag resigilatele alea, altii le vand de noi, uneori chiar mai ieftine. Eu nu inteleg de ce va zbateti si preferati sa cumparati resigilate de la emag cand la altii preturile sunt mult mai ok si nu au nevoie sa faca artificiile astea de marketing.

    Răspunde
  11. Nu am incredere in emag mai ales dupa ce au patit altii cu ei. Prefer pcgarage unde preturile sunt mai mici decat la resigilatele lor.

    Răspunde
  12. Am cumparat tableta pe 30 decembrie 2014 si a doua zi am fost si am ridicato de la Cargus pentru ca lucrau pana la ora 1 .
    OK, am desfacut tableta … foarte misto.. dar nu functiona bine , se blocheaza pe youtube sau pe jocuri si asa ramane. Dupa un revelion cu nervi si draci, pe 2 ianuarie 2015 fac stornare . Nu ma chiama nimeni. Pe 7 dau telefon la Emag si i-mi spun ca daca duc tableta la un showroom dau banii pe loc daca nu ma dau la asistenta si aici surpriza …Depanero … si-i sun si accepta (dupa telefonul meu ,unde em stat 20 de minute pe fir pe banii mei )stormarea . Vine un curier dupa doua zile si ridica tableta . Pe 13 sun la Depanero si la fel placa cu Suntem aici ….si tra lala ca si mesaj de asteptare si dupa 15+20+12 minute raspund si i-mi spun ca va dura cam 14 zile sa faca evaluari sa faca nu stiu ce… si dupa aia banii si aia numai o data pe saptamana si nu stiu in ce zi … DECI ,daca cumparam in showroom si nu mergea ori i-mi dadea banii pe loc ori i-mi schimba produsul ,asa cu frumosul contract cu Depanero stau si stept 1luna zile . Pacat Emag ca a-ti facut acest contract cu firma asta ,sper sa nu pierdeti clienti ca blogul merge si inca cum si e mai rau decat criza

    Răspunde
  13. Am inteles eu gresit, sau tu crezi ca acest blog este al Emag? smile Te asigur ca nu are nici o legatura cu Emag, pe ici colo mai apar link’uri de profitshare pentru intretinerea blogului online, dar cam atat.

    Am avut si eu probleme cu 2 laptopuri de la resigilate despre care am scris aici. Ieri le’am trimis intr’un final si m’am lovit de aceiasi Depanero … 40 de minute asteptat la telefon … ba eram clientul 20, ba clientul 6, ba clientul 24 … in fine pana la urma am reusit sa iau legatura cu ei si le’am trimis laptopurile. Sper sa nu dureze un secol … sau sa apara alte belele, eu nu le vreau stornate eu le vreau reparate/inlocuite pentru ca sunt date mai departe la niste firme care au alocat un buget fix pentru achizitia lor, nu pot acum sa caut alte produse si bla-bla-bla. Ramane sa vedem cum imi rezolva beleaua.

    Răspunde
  14. S’au intors resigilatele din service’ul de la Depanero dupa o saptamana de cand le’am trimis. Aparent toate problemele au fost rezolvate … laptopurile fiind acum ok amandoua.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura