Revista misterelor, editie speciala

Nu aveam cum sa evit subiectul inregistrarilor difuzate aseara in exclusivitate la RTV al caror subiect este tovarasa LCK.

 

Din cate am ascultat si eu ca oricine din inregistrarile alea am tras cateva concluzii fara a avea pretentii de expert:

  • inregistrarile alea sunt niste porcarii puse cap la cap la modul total neprofesionist. Adicalea, pana si unui copil de 10 ani cu un SoundForge/Cooledit la dispozitie ii ieseau mai bine;
  • sunt lucrate in asa fel incat fiecare sa inteleaga ce vrea; aia pro LCK or zic ca e lucratura si ca ea indemna doar la munca; aia anti LCK zic ca e dovada de dosare la ordin. Si unii si altii sunt „ajutati” din plin de presa aservita de o parte si de alta care propaga mesajele papusarilor;

Ce am inteles eu aseara dupa ce am legat lucrurile, voi scrie in continuare ca pure speculatii:

Inregistrarile astea apar intr’un moment in care era mare nevoie ca tovarasul Grindeanu sa fie spalat de suspiciunile cum ca ar fi securist! In felul in care sunt puse cap la cap in mintea celor care vad doar ce li’se pune in fata reiasa ideea ca:

Grindeanu e doar un om vanat de sistem si nu parte a lui, ba dimpotriva!

De lucru asta a avut dealtfel grija si tovarasul Ponta aseara sa il intareasca, fiind prezent total intamplator  , intr’un alt studio de televiziune (cu audienta mult mai mare) in timpul in care dincolo la televiziunea prietenului sau Ghita, se faceau publice acele inregistrari, invatand prostii ce trebuie sa vada/inteleaga ….

„Cred că m-am lămurit, e vorba de scandalul cu casele de la Timişoara”.

„În ţara în care primul ministru Ponta a fost executat probabil tot pe baza unui ordin de către acelaşi procuror, mâine dl ministru al Justiţiei va avea o reacţie. Cu siguranţă că vom vorbi despre acest lucru (cu premierul Grindeanu). Înţeleg ca prim miniştrii sunt vizaţi. Oricine mai zice acum cum e Grindeanu protejat de sistem minte!”

Daca ai ochii deschisi si o inteligenta pentru medie e simplu sa te prinzi ca la ce am asistat aseara a fost o manevra securista bine concertata cu ordine clare si timpi bine stabiliti! Dealtfel si Ponta cu gura lui se lauda ca se sincronizeaza din ce in ce mai bine cu Grindeanu, intrand in direct exact cand Grindeanu isi termina asa zisa conferinta de presa unde au fost prezente doar cateva televiziuni.

Cum nu mai am nici un dubiu in ce priveste faptul ca Grindeanu a fost calul troian din PSD pentru care Dragnea s’a facut frate cu dracu cand l’a numit, tot mai clar imi este ca in toata manevra asta este implicata aripa securista care este de partea lui nenea Ghita, ce a scos inregistrarile promise cu LCK acum cateva luni doar la un moment oportun care dealtfel nu este deloc intamplator! Asadar in ecuatia asta din care lipseau mari papusari, aseara a intrat fatis in scena si aripa securista a lui Ghita devoalandu’ne cea ce stiam cumva toti: in momentul asta, in Romania asistam la un razboi pe viata si pe moarte intre doua factiuni mafiote cu putoare securista ce pana mai ieri chefuiau cot la cot prin vie! Razboiul asta a inceput de cand a cazut Ponta si nu acum cateva luni cum crede multa lume! E un razboi mafiot care doar a ajuns la apogeu in momentul asta, PSD’ul fiind doar instrumentul si nu obiectivul cum multi au avut si li s’a vandut iluzia.

Pe final sa recapitulam pe scurt cum sta treaba:

In momentul asta exista doua factiuni mafiote provenite din aceiasi securitate ce au impartit totul frateste pana cand s’au certat la oase. In toata ecuatia asta, sasul cel bun lupta pentru aia de l’au facut presedinte (echipa asa zisului binom) iar de partea ailalta papusa Grindeanu lupta pentru rebelii din securitate, respectiv echipa Ghita care pana acum au dus un razboi de gherila ce a ajuns la unul de uzura. In toata vremea asta, Dragnea si ai lui sunt niste bambilici-pacalici care se lupta pentru a isi recastiga puterea data din mana pentru niste iluzii, iar restul asa zisei clase politice asteapta noi ordine ale unui plan de contraatac ce probabil ca se coace in acest moment, activistii si chibitii acoperiti de prin presa si social-media fiind deja mobilizati in transee.

Situatia este de urmarit in continuare, urmeaza miscarea taberei asa zisului binom ce in momentul asta pare a fi sub asediu. Din pacate asa cum am mai zis, oricare ar fi rezultatul final al acestei lupte …

We are fucked!

Mi’a scapat ceva sau sunt prost si nu am inteles nimic?!

15 comentarii la „Revista misterelor, editie speciala”

  1. Senzația mea e că scandalul cu înregistrările cu lulutza a fost detonat când trebuia să fie detonat… nu mai știu cine in ce tabăra este.. cred că nici securiștii nu știu.. altceva cred – lulutza a dispărut din peisaj nu din motiv de sufrageria lui oprea, ci fiindcă știa și ea de înregistrări.. de aia a și avut reacția imediată, la ore târzii.. întrebarea e, cine a avut înregistrările ? După reacție, ponta habar nu avea.. Ghiță era deja fugar, deci mai e o tabăra.. vom vedea, că de priceput e mai greu..

    Răspunde
  2. Ice,de acord cu tine ca inregistrarile sint cel putin ciudate.De ce,cineva din interiorul
    DNA ar arunca asta presei?…Stiu ei ceva?.E ca in poveastea cu „nu stiu daca e hot dar vreau
    sa-l vad aparindu-se in fata presei,ca nu ar f hot”.
    Si tup,dom gheneral Coldea trimte o scrisoare la comisia SRI in care,pe linga Servesc Patria
    zice de spioni ai unor servici externe…Cine a insinuat asa ceva?.Care e legatura?…Tramvaiul
    14?.Deci sa inteleg ca au trebuit sa rupa Romania in gura ca sa opreasca niste conserve?.Cu
    siguranta au distrus Romania dar au distrus si conservele?.Sau e un memento ca de fapt conservele
    sint in actiune in momentul asta.Privind per asamblu,cine are nevoie de o Romanie instabila,si
    de ce?.
    Bineinteles ca PSD-ul ca sistem de conducere a tarii e apetisant pentru sistem,adica sint satui
    sa mearga cu lesinati ca PNL,PP,USR,UNPR care nici macar sef de scara de bloc nu poti sai alegi,fara sa
    bagi strimbe si voturi.Dar se vede treaba ca sistemu nu e infailibil sau altcineva le pune bete-n
    roata.

    Răspunde
  3. @Cola: Pai cam aia ziceam si eu:

    „…a scos inregistrarile promise cu LCK acum cateva luni doar la un moment oportun care dealtfel nu este deloc intamplator!”

    Zbaterea Lulutzei din ultima vreme si mai ales fuga din lumina reflectoarelor pe care le adora pana mai ieri fecioara justitiei din Romanica era cel putin suspecta, bag seama ca a iesit rau dupa ultimele negocieri purtate prin Serbia care intr’un final au picat asa cum banuiam de cand Ghita a fost eliberat conditionat si sarbii care o tot taraganeaza si probabil ca o vor mai taragana mult si bine, sau mai exact pana cand Ghita e sigur ca isi pune dusmanii cu botul pe labe.

    In rest, eu pe Ponta nu il cred deloc naiv, actiunea de aseara a fost mult prea bine organizata din punct de vedere tactic, cand vine vorba de secu si oamenii lor eu nu cred in coincidente! laugh Tot la fel nu cred nici in o a treia tabara decat ca una prinsa la mijloc dar in nici un caz una decizionala. Inregistrarile le avea Ghita si gasca lui, ai uitat ca ne spunea de ele in ultima lui „aparitie” la RTV … dar dupa alea cu Coldea s’a asternut linistea? Perioada in care au fost facute, pare a coincide cu perioada in care Ghita ne anunta ca le are daca e sa ne luam dupa chindia ce aparent a avut loc cam tot pe atunci pe la Cheile Gradistei.

    In concluzie, Lulutza nu e deloc safe cum credea, pe langa ea aflandu’se inflitrati din tabara ailalta care par a o lucra in continuare incet si sigur.

    Intr’un final eu zic ca motiunea se joaca cam asa:

    – daca trece motiunea castiga tabara binomului cu care PSD va trebui sa negocieze desi nu cred ca au coaie si mai ales vreun as in maneca!
    – daca nu trece motiunea castiga tabara Ghita, cu care PSD va trebui sa negocieze ca vrea ca nu vrea la modul dur si fara asi in maneca, Dragnea e fucked!

    Concluzia e ca oricum s’ar sfarsi razboiul asta tot fututi si rupti in cur suntem!

    Evident ca ce am scris eu pana aici sunt pure speculatii ce rog sa fie luate ca atare in baza dreptului la opinie, discutia este deschisa! smile

    Editare ulterioara:
    reactia de contraatac a DNA se inscrie perfect in modus operandi: aparent DNA strange randurile alaturi de fecioara justitiei si deschide un dosar de cercetare penala in privinta veridicitatii inregistrarilor difuzate care au atentat la pudoarea domniei sale!
    Clasic! laugh

    Editare ulterioara 2: se pare ca sistemul binom a grabit putin negocierile cu PSD’ul, Badalau, fiul sau si Tutuianu a fost invitati azi pe la DNA la niste audieri.
    Clasic! laugh

    Răspunde
  4. Lulutza a belit maimuța .. de aia se agită dna să desființeze înregistrările alea, prelucrate au ba, ele degajă un miros de pușcărie .. ideea că cea mai bună apărare e atacul a avut-o și Boureanu .. și la ce i-a folosit ?laugh

    Răspunde
  5. Eu sincer inca nu i’as canta prohodul, razboiul e in plina desfasurare, abia dupa miercuri probabil vom avea o imagine asupra genocidului.

    Oricum va invita la si ca avem circ in toata splendoarea lui. Macar sa ne bucuram de cum se manaca intre ei, ca in rest …

    P.S. Cica nici americanii de prin congres nu prea mai au la inima binomul.

    P.S. Se zvoneste prin targ ca si tabara Ghita a inceput sa poarte prin prim-secretarul Ponta dupa usile inchise negocieri cu PSD. Bag seama ca nu le’a prea iesit numaratoarea de miercuri.

    Răspunde
  6. La noi, pe local, au fost 2,3 drame mari. Când Ponta a pierdut alegerile și toți erau de genul: „băga-mi-aș, am pus-o. Când a căzut tata Cosma și când PRU n-a intrat în Parlament. E drept, pe ultima n-am simțit-o că mi-am băgat șutul.

    Așadar, ai făcut conexiunile bine cu 2014. Pe acolo… s-a întâmplat ceva. Tot ce-a fost după… au fost consecințe.

    Răspunde
  7. Marius, confirmarea ta este deosebit de importanta pentru ca vine din partea unuia care s’a aflat la acel moment involuntar si indirect in mijlocul evenimentelor, multam pentru intarirea celor scrise de mine care vin in urma unei analize a insiruirii evenimentelor. Pana in 2014 nu mi’a pasat atat de mult, insa dupa ce niste unii s’au pisat cu bolta pe mine si noi in rest m’am angajat in efortul asta de a descoase cumva ce dracu se intampla in tara asta. Pe de alta parte, cele sustinute de tine imi aduc aminte de vremea cand am lucrat si eu in presa in vremurile tulburi ale mineriadelor, noi, redactia unui radio fiind prinsi la mijloc in valtoare, dar fara putere de reactie la acel moment, presiunile fiind fabuloase si scarba pe masura.

    In rest … cum ziceam, razboiul e in plina desfasurare si se duce in transee, informatiile nu mai contenesc sa vina. Ultimele dintre ele sunt ca Kovesi si Coldea fac din nou echipa si refuza sfidator pentru a doua oara sa raspunda in fata comisie parlamentare ce investigheaza dubioasele alegeri din 2009 cand marinarul si sistemul creeat de el ne’a ciuruit pe toti de nu ne’am vazut.

    Faceti’va rezerve de cu incredere!

    Răspunde
  8. Pai n-am zis că o încalță in saboți de lemn pe lulu numaidecât.. dar e naspa când lași dare lipicioase in urmă, precum melcul.. după atâta smardoiala crezi că nu rămân dorințe de revanșă și peste mulți ani ? E bine să nu lași amprente peste tot in urma ta.. uită-te la morar – nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase..

    Răspunde
  9. Asa speram sa se intample si cand au gasit astia urme baloase prin toate protocoalele secrete si neconstitutionale devoalate in ultima perioada, da a dracu daca am vazut ca macar sa i’se clatine cat de putin scaunul ala. Sa conteze amu ca americanii schimba macazul cum s’a schimbat si discursul impaciuitor al fiscusului din ultima vreme dupa ce a lins clantele pe la Casa Alba?

    P.S. Dupa mustata si ranjetul lui Dragnea la iesirea de la negocieri dupa ce in ultimele doua zile l’am vazut tot noapte/intuneric, imi e clar ca numaratoarea e ca facuta, UDMR’ului a luat caimacul, Ponta and Grindi au cacat steagul daca nu vin urgent cu ceva concret cu care sa bata oferta binomului.

    Răspunde
  10. I-am prezis urangutancei de la tămbălăul cu OUG 13 că-şi trăieşte ultimele zile de glorie. Acum a devenit liability pentru şefii ei , care-o vor arunca peste bord ca să salveze sistemul. După ce o țară întreagă a văzut cum DNA-ul funcționează ca un bâlci în care trebuie să livrezi publicului la cerință, şi în plus ca agenție de PR personal pentru madam, totul pe banii proştilor: salarii mari avem, nu ne-ntreabă nimeni nici când plecăm, nici când venim şi nici când lipsim (asta cu dedicație pentru vitele corporatiste de iarna trecută: aici sunt banii voştri, bă bovinelor! ), vor trebui să „reformeze” şandramaua: vor scăpa de urangutancă şi vor spune că s-a reformat instituția! Acu nişte zeci de ani, Stalin a făcut o epurare în URSS în pur stil stalinist, după care a dat.vina pe excesul de zel al şefului NKVD, un anume Nikolai Ejov. I-a tras un glonț în ceafă şi gata! problem solved. Partea proastă e că pe urmaşul lui Ejov l-a chemat Beria….

    Răspunde
  11. E naspa tare Stimabililor, de 6 luni tot in acelasi rahat scormonim, incepe sa-mi para rau… mai bine iesea PNL sau de ce nu USR, asta daca se duceau toti la vot, da ce sa-i faci, asa-i romanu’, cand e vorba de asumat responsabilitati, convingeri… e asa o da mai anonim, o da mai pe net, nu pune mana pe bune, o mie de vorbe un ban nu face, hai noroc!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura