Sa ne prefacem ca nu suntem second-hand, cel mult refurbished

Ei, hai ca avem autoritati care isi fac treaba! Nu negati ca nu este asa, ca ei chiar lucreaza in favoarea noastra, desi nu ati crede ca nu vedeti pe nicari, dar mergeti pe credinta ca desi nu vedeti, merita sa credeti!

In vremea in care prin restul estului civilizat al Europei (Visegrad) a iesit dita’mai scandalul legat de produsele cu dublu standard (cam toate),  pe la noi e ceva mai soft, potrivit mediafax.ro cam astea fiind singurele rezultate oficiale …

sursa: mediafax.ro

Iar ca masura, vor fi notificatii cu multa blandete vesticii europeni ca suntem cel mult cetateni refurbished dar in  nici un caz cetateni second-hand … si probabil, cam atat, ca oricum de produsele de curatenie/ingrijire si de folosinta indelungata vad ca nu au avut timp sau bani sa le cumpere sub acoperire din UE agentii trimisi incognito de Romania. laugh

In concluzie, pentru mine unul, daca restul tarilor din Est probabil ca vor primi ce primesc si restul, Romania va ramane in continuare groapa de gunoi a Europei, in care vor ateriza si restul de produse pe care restul estului unit, s’au hotarat sa le refuze la import!

Pofta buna!

Gresesc? laugh

 

8 comentarii la „Sa ne prefacem ca nu suntem second-hand, cel mult refurbished”

  1. Există o posibilitate, mică e drept, ca acest coctail de E-uri, ce ne este servit drept hrană, și refuzat de alții, să producă pe lângă bolile aferente și vreo mutație spectaculoasă gen creșterea explozivă a IQ-ului sau a gradului de hărnicie sau activarea genei cinstei și seriozității.. să vezi atunci ciudă pe alții laugh..

    Răspunde
  2. Poți să o repeți de cate ori vrei, Maline.. adică dacă hoții îmi intră în casă, e vina mea că n-am încuiat cu 10 chei ușile.. pai mai bine ca în america atunci.. ai intrat peste mine in casă, încuiată sau nu, îți zbor creierii.. in traducere comercială, ai calcat pe bec, nu mai ai voie să vinzi marfă decât la maica-ta în curte .. să vezi cum sar prea cinstitele ambasade occidentale..

    Răspunde
  3. @Cola si Malin – trebuie sa va dau dreptate la amandoi, ca defapt parerile voastre nu sunt in contradictoriu ci doar se completeaza! smile In vremea in care de vina sunt si aia care aduc produse de proasta calitate pe aici, tot la fel de vinovatii sunt si cretinii din fruntea tarii care ar trebui sa ne protejeze prin legi clare si restrictive in ce priveste calitatea produselor atat fabricate la noi cat si importate!

    @Marius – emag tace deocamdata. Le’am mai dat un imbold cu o noua sesizare.

    Răspunde
  4. Sa moara Bibi daca inteleg ce-i cu scandalul asta cu produse din Vest vs Ro. Daca ne uitam pe tabelul de mai sus :

    – 3 produse au mai putine calorii
    – 3 produse au mai multe calorii
    (pana aici e egalitate, si e foarte probabil ca diferenta sa fie data de cantitatea de grasime, aceasta avand de 2 ori mai multe calorii ca proteinele sau carbohidratii. Daca poate cineva sa produca o carne cu exact n% grasime sa obtina un numar de calorii constante si proteine constante pe unitate, bravo lui ! Eu nu cred ca se poate, si variatiile sunt normale)

    – 2 produse de peste au MAI MULTE PROTEINE. Daca intrebi orice nutritionist, sau urmezi orice dieta, cred ca stii cat de importante sunt proteinele in alimentatie. Si mai sunt si din peste, care se zice ca e foarte sanatos pt inima, bla bla …

    – in sfarsit, avem si un produs cu mai putin ingredient principal (peste) … sa ne revoltam asadar !

    Cand am fost in Germania si am mancat de la supermarket 3 zile … dupa ce ca nu avea nici un gust mancarea, sau daca avea era data de aromele alea artificiale, am fost 3 zile cufurit pardon de expresie … eu zic ca produsele astea de prin supermarketurile noastre care sunt fie made in Ro fie vin din Polonia sau Cehia sunt super OK

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura