Scrisoare pentru Alex|La Multi Ani!

Au trecut 18 ani de cand ai venit in viata mea si tot 18 de cand suntem impreuna. Am trecut amandoi prin toate in acesti ani, tata fiind alaturi de tine mereu incercand sa te protejeze de ce e rau, sa te invete ce e bine, chiar daca te’a mai urecheat cateodata, sau pupat altadata, te’am iubit mereu!

Azi, chiar daca ai trecut pragul maturitatii, tot fata lui tata ramai, frumoasa si desteapta ca el! laugh

La Multi Ani, Alex!

Dumnezeu sa iti dea sanatate si sa iti lumineze calea, ai un viitor frumos inainte, tata te roaga doar sa te bucuri mereu de viata, sa faci bine celor din jurul tau cat de mult poti, si sa nu te uiti niciodata in urma cu regrete, iar cu lectiile trecutului invatate, priveste doar inainte cu incredere pentru ca in tine sta puterea de a face ce iti doresti!

Semneaza,

Tata.

16 comentarii la „Scrisoare pentru Alex|La Multi Ani!”

  1. de cate ori ma gandesc la varsta lui fii-miu, ma bucur sa stiu ca e tanar si are (inca) toata viata inainte, si realizez cat de repede trece timpul.

    Răspunde
  2. La Multi Ani, sanatate si ei si tie si doamnei, sa va bucurati impreuna de toate realizarile!
    Ei, 18 ani, frumoasa varsta!
    Iar la toamna bafta la facultate!

    Răspunde
  3. La multi ani si ca tata sa fii gros la punga caci de acum incolo incep cu adevarat marile provocari. Sanatate si bucurie!

    Răspunde
  4. Multumesc Vasile! Fac tot ce pot dar va trebui de acum sa faca si ea ca sa vada cum e mersul in viata. Pana aici am facut doar si numai eu protejand’o si rasfatand’o … de aici incolo … va trebui sa inceapa sa isi castige banutii si sa isi implineasca visele, eu sunt doar cel care va ajuta pentru ca nu am de gand sa imi cresc copilul ca un olog mintal invatat sa creada ca i’se cuvine totul fara a face nimic. smile Cam asta e filosofia mea de viata pe care am incercat sa i’o transmit si ei in toti anii astia.

    Răspunde
  5. Acum depinde ce intelegi prin chefuri de majorat?! laugh Fiica’mea a avut parte de chefuiala 3 zile la rand, odata a sarbatorit cu colegii de la scoala, odata cu familia acasa si inca odata cu prietenii la restaurant. laugh In concluzie … cred ca da … se mai tin. laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura