Se ascut cutitele in politica

Exact cum pronosticam inca de pe la inceputul verii, odata cu venirea toamnei incep sa se ascuta din nou cutitele in politica mai ales ca se apropie evaluarea aia interna pe care o tot face tovarasul Dragnea la cateva luni. Cum ziceam si atunci, nici Tudose nu o sa apuce sfarsitul anului si tot asa o sa fie la infinit atata vreme cat primi-ministru nu este unul din presedintii partidelor de la putere, o regula de baza ca o guvernare sa poata functiona cat de cat normal, pe modelul …

Unde sunt mai multe moase, ramane copilul cu buricul netaiat!

Au inceput deja frictiunile din ce in ce mai publice, chibitii de pe margine care vor osul gen Ponta si alti pucisti pun gaz pe foc, eternele subiecte sistemul si oameni ai sistemului revin in actualitate ca sa acopere totala lipsa de viziune si performanta a unui guvern ce isi scufunda propriul partid de la o zi la alta. Pe langa toate astea, nici realul sistem nu doarme, ba chiar lucreaza din greu la dosare cu care sa bage zanzania intre idioti si de aici incolo joaca’i drace.

Ne asteapta o perioada crunta caracterizata prin instabilitate politica (parca vad ca PSD o sa incerce sa isi dea iara jos un guvern prin motiune de cenzura  ) si mai ales instabilitate economica ce intr’un final o sa ne arunce intr’o noua criza a carei artizani vor fi tot aia de acum cativa ani cu BNR in frunte!

Recomand achizitii masive de hartie igienica!

 

9 comentarii la „Se ascut cutitele in politica”

  1. Stimabile, stii cutitele alea pe care le ascuti pana nu mai rame nimic din lama, alea cu manere de lemn, amintire de la bunica?! laugh La un moment dat le arunci si iei unul nou, eventual de import, de firma…. nemtesc

    Răspunde
  2. io vad cam asa .. sa zicem ca tudose e vreun securist, cum unii suspecteaza , cu temei sau nu .. well, e un securist cu simtul umorului, ceea ce-l face cel mai destept securist de care am auzit in ultimii 40 de ani laugh .. sau hai sa zicem ca dragnea e un antisecurist .. ceea ce-l face cel mai fricos antisecurist din teleorman, ca sa nu generalizez laugh .. deocamdata e remiza, deci zic sa nu ne impacientam prea tare .. astept primul croseu in plin, si dupa aia ma hotarasc cu cine tin .. deh, ca tot romanul, impartial laugh ..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura