Teoria perei malaete|Moartea caprioarei reloaded

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. Radu says:

  ICE frate mare dreptate ai.
  Eu ma chinui sa schimb o piesa la masina de 1 luna. Am luat-o eu. Ma duc aia cu vorba de 3 saptamani si platesc fara sa cracnesc frate, dar dureaza vreo 6 ore treaba(tampon motor) si baetii prefer sa jumuleasca fraierii decat sa puna osu la munca.
  Eu si in Ro si afara numai in privat am muncit si am bagat munca frate.Da la noi multi vin, se lauda ca iti fac, muncesc de mantuiala, iti ia banu si tuleo.
  De exemplu, am reparat prin casa cu 3 instalatori; numai unul m-a convins si chiar daca ia scump nu fac rabat frate, ca omu e profi si face lucrare ganze, n-ai treaba dupa.Suntem satuli de carpaceala, vrem calitate ca de aia dam cu banu.Nevasta-mea cel putin e de goaza, face scandal imediat daca incearca careva sa ii vanda cacat in loc de lucru fain, ii reclama in doi timpi si trei miscari la opc; culmea e ca au venit aia si chiar au controlat si amendat, jur.Trebuie ca romanu sa se trezeasca si sa bata cu pumnu in masa, altfel capra va sta toata viata.

 2. ice4you® says:

  Ideea este ca daca toata lumea ar munci mandru de munca lui, nu ar mai fi nevoie sa avem vreun oficiu care sa penalizeze batjocura. Ideea este ca nu ai cum sa multumesti pe toata lumea … dar macar sa incerci in mare parte ca atunci cand te apuci sa faci ceva sa si faci iar munca sa ti’o apreciezi corect atat pentru tine cat si pentru cel caruia ii iei banii. Lucrez in servicii de mai bine de 15 ani … si tot de atunci am incercat ca tot ce o tinut de mine sa iasa cum trebuie. Ca nu toti au fost multumiti … era si imposibil sa fie, dar in mare parte ma pot declara multumit mai ales cand am clienti care ma cauta periodic de multi ani si mi’au trimis si pe altii care mi’au devenit clienti si tot asa. smile

  Nici eu nu fac rabat de la calitate si bani pentru a obtine asta cand vreau ceva bine facut … tocmai de aia ma loveste guta si inima rea cand ma simt batjocurit de cate vreun flacau care crede ca o mai dat peste inca un idiot din aia cu care era obisnuit.

  Concluzia mea este ca ar fi bine sa ne apucam sa facem ceva pentru bani si mai ales sa invatam sa ii pretuim dincolo de valoarea lor monetara. Cand o veni ziua aia, poate ca o sa inceapa sa se schimbe ceva, pana atunci nu am nici o speranta.

 3. SoboLAN says:

  Domnu Ice, in ultimele 2 saptamani mi s-a umplut clientul RSS cu post-ari de pe aici… Dar merita sa le parcurg pe toate, ca zici (adica scrii) ce gandim multi dar ne e greu sa punem in cuvinte.

  Foarte bine zici: romanului ii trebuie cateva palme bune in cap cateodata…

 4. ice4you® says:

  Orice feedback este mai mult decat binevenit! Multumesc domnule pentru aprecieri si incurajari. smile Am turat iarasi putin motoarele ajutat si de Radu pentru ca am considerat ca sunt destul de multe de scris/dezbatut, unele lucruri privindu’ne pe toti … iar acum traim niste momente de schimbari destul de majore pentru care suntem resposabili pentru cel putin decada urmatoare. Ma bucur ca le consideri ca merita parcurse si in acelasi timp ca esti alaturi de blogul asta de atata amar de vreme! ;)

  Da … romanului i’ar prinde bine chiar si cativa pumni sanatosi in cap … laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *