Tragedii nationale – episodul 2

Valul de tragedii nationale, nu contenesc sa loveasca Romania! Dupa episodul in care, cumetrul cumetrilor fost Bercea actual  Barcea Mondial, a fost arestuit pe nedrept iar Monicaca si’a luat zdrentele de la Virinel, aflam cu durere in suflet ca unul dintre cele mai colorate cupluri (si la propriu si la figurat) din R(R)omanica, Oana Zvoranu (zisa Buzuca) si al ei Pepe (zis si latino lover) nu mai sunt impreuna pana cand moartea ii va despartii! Ca veni vorba de moarte, parca nu era de ajuns ca arata ca una si are afaceri in domeniul locurilor de veci, mai aflam si ca a fost otravita de principalul suspect, panarama ce ii este (intamplator sau nu) mama.

Pe modelul … cand nici dracu nu te mai baga in seama ca ti’a expirat termenul de garantie, te bagi singur in seama … s’au gasit si astia sa o dea in telenovele, de parca nu puteam eu dormi noaptea de grija lor! Adevarul este ca … la romani oricat le’ar chioraii matele de foame, circul va ramane pentru ei, mod de viata! Cum de muncit nu muncesc si de plictisit se plictisesc nevoie mare, daca tot nu au viata personala si nu gusta nimic din ea … iaca … o traiesc pe a altora si sunt fericiti ca au subiecte de discutie la spartul semintelor in fata blocului, ca tot e criza si ca tot nu are rost sa facem ceva sa iesim din ea!

No … e bai mare dragii mei … in ritmul asta … maine poimaine parca vad ca ramanem fara „dive/vedete”, ca sa nu mai zic ca astia nu mai contenesc sa descopere coruptie peste tot … incredibil, domne!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura