Uite flota … nu’i …

V’am marturisit, si nu o singura data, ca il urasc visceral pe Basescu si toata poluarea lui genetica, asa e, sau nu?!

Ei bine, chiar daca prin fericita constitutie nu ne mai este presedinte nelegitim, eu il voi ura pe acest om toata viata lui, pe el si poluarea lui genetica pentru toti cei 10 ani in care s’a pisat pe mine ca om si pe restul ca natie! De ce? Ca asa a vrut el si voi l’ati lasat.

Trecand peste asta … va invit sa urmariti intreaga poveste Flota la care Kovesi i’a dat lovitura sub pupa acum ceva vreme, ingropand dosarul, dar nu toate urmele.

Stiu … sunt unul dintre cei care din cand in cand mananca cacat cu gura plina de pe la Latrina 3, ce dracu sa fac daca sunt singuri care au un tel comun cu al meu: ingroparea lui BASESCU si a intregii lui familii de penali?!

Daca va intereseaza subiectul si cati oameni a omorat (indirect) sau nenorocit (direct) printr’o schema de manual, va recomand acest articol!

3 comentarii la „Uite flota … nu’i …”

  1. Și cu o parte din banii de pe flotă a mers de și-a cumpărat moșia de la Nana, asta dacă ar fi să ne luăm după legendele care circulă pe A3. laugh Nu zic că-i sfânt, n-avem noi așa ceva în politica românească, dar parcă e cam umflată povestea.

    De dragul despicării firului în patru… să zicem că el a fost capul, dar pe lângă el nu a știut nimeni ce se întâmplă? Dacă nu greșesc șef de guvern era chiar P.R., adică cum, el nu știa ce-i fac subalternii? smile Nu de alta, dar faptul că i se impută doar lui B. această treabă mă face să cred că alții îl văd un soi de Mesia. Unul făcea din apă vin, iar altul ia flota și-o ascunde în lanul de la Nana.

    La o treabă așa de mare vorbim de o caracatiță, unde se merge de la cei mici spre cap, pe când aici mi se pare exact invers. Oare numai mie mi se pare ciudat acest lucru? Eu unul tind să cred e vorba de o mascaradă mare, iar în timp ce degetul e îndreptat spre Băsescu, cei care și-a luat partea de pe flotă stau conturile pline prin Elveția.

    Răspunde
  2. Eu zic sa il ia totusi pe el prima oara cu toata familia lui penala dupa el, ca sa ma stampere pe suflet pe mine si inca 8,5 milioane ca mine, iara dupa aia sa puna mana si in frunte cu eroul fara gat de la Apaca sa ii bage pe toti la racoare rand pe rand.

    Răspunde
  3. Si Don Pedro ar merita schingiuit o tara fi-ar starea!!! Trebuia lasat la vatra la Apaca de atunci, sa se ocupe de doamnili care strigau Vrem lei vrem valuta si Petrica sa ne f……

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura