Ultimul Craciun al lui George Michael

Chiar ieri, in ziua de Craciun, a decedat in casa sa din Anglia unul din cei mai mari cantareti pop ai lumii, George Michael, la doar 53 de ani, care in urma cu fix 30 de ani dadea lumii una dintre cele mai celebre si cunoscute piese de Craciun ce parca prevestea un ultim Craciun al marelui artist …

Cuvintele sunt de prisos…Dumnezeu a mai primit o mare voce in orchestra sa in ceruri!

Odihneasca In pace!

 

Un comentariu la „Ultimul Craciun al lui George Michael”

  1. In ziua de ajun am suferit si eu o mare pierdere sufleteasca ce mi’a umbrit putin din bucuria sarbatorilor, Cleo, unul dintre cateii mei din curte a murit cu decenta si modestie alaturi de noi dupa ce ne’a slujit mai bine de 8 ani desi suferea de vreo 5 de o boala urata. A durut si doare crunt mai ales cand vad tristetea cu care a ramas in urma Isis, celalalt catel care a crescut alaturi de ea, care dintr’un catel extrem de vesel si agitat acum a devenit unul extrem de trist si retras.
    Nu era locul aici sa povestesc durerea asta a mea pe care am tot tinut’o ascunsa … dar … poate ca marele artist ce a plecat dintre noi are acum un catel de nadejde acolo unde este, unul dedicat, cuminte si loial pana la ultima suflare!
    Sa il ierte Dumnezeu!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura