WhatsApp – Web aplication

De gasit o gasiti aici … nu trebuie sa faceti nimic decat sa scanati un QRCode, sa lasati telefonul conectat si in cateva secunde toata treaba de pe telefon se muta pe ecranul oricarui PC/laptop putand in felul asta sa discutati mult mai lejer in vremea in care faceti altceva.

Nu folosesc des WhatsApp dar e misto tare chestia, mai ales implementarea care nu presupune sa mai instalezi ceva, sau sa faci altceva.

Folositi sau ati folosit asa ceva?!

6 comentarii la „WhatsApp – Web aplication”

  1. Iti pui bateria telefonului pe butuci cu ea. Ca face un fel de routing prin telefon. Orice scrii pe PC, trece si prin telefon. Am folosit, descarcat bateria mult mai repede, dezinstalat… Mai bine este pusa la punct cea pentru Viber, care functioneaza independent de telefon odata ce ai activat-o.

    Răspunde
  2. Razvane – asta pe mine unul nu ma deranjeaza deloc din doua motive: 1. pentru ca oricum nu port conversatii lungil; 2. Pentru ca mai mereu am prin zona un cablu USB cu care si incarc telefonul cand sunt pe langa PC.
    Viber iti pune pe butuci bateria telefonului pe care este instalat si telefonul in acelasi timp. A fost ok la inceput, l’am folosit multa vreme, multumesc dar nu mai vreau sa il vad instalat in viata pe a pe telefon la ce mizerie au reusit sa faca din el. Ca mesajele nu sunt criptate si e praf la nivel de securitate, umplandu’te de SPAM chiar si prin SMS are rost sa mai vorbim?
    Marius – Yep … practic e un soi de mirroring al telefonului pe PC, dar e ok, ca oricum esti logat automat daca ai Datele sau WiFi active.

    Răspunde
  3. whatsup e ok (rar in zilele noastre) – si conceptul si realizarea.. extensia web e pentru cei care oricum stau cu okii beliti in monitoare toata ziua .. cat despre baterie, de aia niciun desktop sau laptop nu e complet echipat daca nu atarna un cablu usb din el, just in case laugh

    Răspunde
  4. @Cola – „prostul tau” obicei e de a punctat atat de bine lucrurile din cateva cuvinte incat ii lasi pe altii fara replici laugh laugh Oricum, cea mai mare revolutie a zilelor noastre la smartphioanele astea dincolo de orice a fost posibilitatea incarcarii pe USB. Oaaauuuu … laugh

    Răspunde
  5. Am incercat feature-ul cu web-ul doar sa vad cum merge. Si e destul de dragut. Nu-l prea folosesc insa…. nu-i vad rostul.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura