2019 a fost despre munca. Bilant la sfarsit de an

2019 a fost un an dedicat pentru munca. Mi’am asumat asta in bilantul de anul trecut si m’am tinut de treaba. Daca ar fi sa ma uit in urma, anul asta a fost un an cat zece la un loc, au fost multe si marunte, dar intr’un final il pot considera a fi fost unul dintre cei mai buni ani din punct de vedere al realizarilor atat ca dezvoltare personala cat si financiara.

  • Pe plan profesional: inca din primele zile ale lui 2019 am demarat un nou proiect la care am lucrat enorm de mult tot anul. A fost mult mai greu decat ma asteptam insa in acelasi timp si mult mai productiv. Teoretic la finalul acestui an ar fi trebuit sa il inchei intr’un fel sau altul, dar din cate se pare la anul va cunoaste o noua evolutie. Teoretic, dezvoltarea asta depinde de multi factori destul de volatili, vedem ce si cum iasa pana la urma.
  • Pe plan personal: anul asta mi’a iesit cam tot ce mi’am planuit. Nu am avut prea mult timp in rest sa ma ocup si de lucruri personale, dar nici nu imi propusesem asta, sacrificiul asta trebuind sa fie facut pentru a putea atinge obiectivele ambitioase pe care mi’le propusesem.
  • Pe plan financiar: cum ziceam la inceputul postarii, asta a fost unul dintre cei mai buni ani, daca nu cel mai bun, din punctul asta de vedere. Am muncit mult, dar roadele s’au vazut si au evoluat pe tot parcursul anului.
  • Pierderi sufletesti/evolutie: multumesc lui Dumnezeu ca anul asta nu am avut nici un fel de pierderi sufletesti. Din punctul de vedere al evolutiei personale, am evoluat mult, invatand o gramada de lucruri si implicit schimbandu’mi si modul de a privi unele lucruri.
  • Pe plan blogosferic: aici probabil ca este unul dintre cel mai mari minusuri din acest an, dar era un sacrificiu asumat. Am scris pe aici doar cand mi’am gasit timp si starea necesara, probabil ca cel putin si prima perioada din noul an ce bate la usa va fi cam la fel.

Ganduri si dorinte pentru 2020:

In primul rand imi doresc sa fiu sanatos si sa pot munci in continuare pentru a incheia un ciclu la care muncesc de cinci ani. Teoretic, 2020 va fi pentru mine unul un an al investitiilor pentru viitor si o mica extindere imobiliara care sa incheie cercul despre care vorbeam. Mi’as dori sa calatoresc mai mult si sa imi gasesc mai mult timp pentru relaxare, insa nu stiu in ce masura voi reusi sa fac asta, dar voi incerca totusi. In rest, nu imi doresc nimic anume.

La final: 

Ca de obicei am sa va multumesc voua celor care treceti pe aici din greseala sau de obicei, dorindu-va sa aveti parte de liniste, bucurie si un an nou cat se poate de bun in care sa vi’se implineasca toate dorintele pe care le aveti.

Doamne ajuta dragi mei, La Multi Ani!

V’am tzucat! smile

 

2 comentarii la „2019 a fost despre munca. Bilant la sfarsit de an”

  1. La mulți ani, nu garantează nimeni calitatea, dar statistic vorbind, dacă sunt mulți, sunt mai multe șanse să fie unii buni, din pură întâmplare smile

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura