Adevaratul genocid national sunt cei 30.000 de copii fara nici un viitor

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

11 Responses

 1. radu says:

  in sfarsit ai dat-o oabla, nu te-ai sfiit…

 2. vasile says:

  Astia 30k sunt viitori protestatari, desigur vor fi mult mai duri, vor arunca cu molotoave si iti vor incendia masina daca ai peste 60 de ani, adica esti comunist, daca cineva isi inchipui ca nu exista un plan se inseala victory

 3. ice4you® says:

  Vasile, cum am mai zis eu: nu imi place deloc sa iti dau dreptate, dar in ultima vreme cam ai, iar eu nu prea pot sa te combat! sad Radem, glumim, dar astia cred ca defapt in toti anii astia de au trecut si’au crescut defapt niste armate care acum incep sa fie scoase doar din “cazarmi” cand este nevoie de ei. Mda … tocmai ce aveam un post pe teava legat de treaba asta, pe care aproape ca il abandonasem pentru ca nu il credeam de interes, dar se pare ca este totusi. smile

 4. vasile says:

  Da ce armate si nu doar la noi, unde mai pui ca sunt si programati… aproape genetic, pot fi mobilizati instant folosind cuvinte cheie, #rezist, #ciumarosie … acum au cu ce trai si ce baga pe sub nas, dar cand nu vor mai percuta satisfacator sau se va vroi trecerea la un nivel superior de joc, cine va fi dusmanul lor wink ?! Bosorogi comunisti care le-au furat viitorul!
  Jos #ciumarosie! victory

 5. ice4you® says:

  Probabil ca suntem ultima reduta a normalitatii … dracu stie cat om mai face fata.

 6. vasile says:

  no Oricum in ultimii 10 ani schimbarile au fost spectaculoase… in rau, e posibil orice, trebuie sa le multumim lu’ Steve Jobs si Zuckerberg, ultimu’ asa de fatada, nu stiu cat e meritul lui.

 7. O femeie says:

  astia 30k sunt complet analfabeti. Am cunoscut profesor ce a inceput sa predea la tara si socat ca avea in clasa copil de clasa a 6a ce nu stia sa citeasca. S-a dus la invatatoarea copilului si realmente a tipat la femeia aia cum i-a predat: a zis ca ea nu isi bate capul cu retarzii.
  Nu era un copil retardat. Ci unul care acasa nu a vazut niciodata scris ….si din pacate nici la scoala nu a primit o mana intinsa.

  E nevoie disperata de studenti voluntari sa mearga in sate si sa faca scoala de vara, sa recupereze pe cei ce nu stiu sa citeasca si sa scrie. Cu cat trec anii, diferenta intre oameni se accentuaza.

  Si nici nu am zis nimic de cei1 100-150 mii de tigani nascuti acasa, fara cnp, fara certificat de nastere, ce nu se pot inscrie la scoala pt ca directorul nu ii inscrie ca ei nu exist, ce primesc primul act cand….ajung in pushcarie.

 8. ice4you® says:

  Nu ma mira exemplul dat de tine, stiu multe de genul asta chiar in liceu, ca sa nu plusez cu faculatea ca tot am fost intr’o oarecare legatura cu una de la o Universitate ce candva era varf.

  Voluntari? Studenti? Voluntariat? Spirit civic real? Pfffff … din nefericire, nici una din astea nu exista la noi! Voluntari sunt doar daca da ceva Soros. Studenti? Astia s’au teminat acum vreo 10-15 ani, de atunci sunt doar niste unii ca sa umple locurile bugetate sau sa dea taxe. Spirit civic? De la munca patriotica incoace, asa ceva n’am mai avut!
  In concluzie: ….

 9. vasile says:

  De ce studenti voluntar?! Pai avem clase cu 15 – 20 de copii, sa inteleg ca un cadru didactic nu poate face fata, inainte de ’89 o clasa avea minim 36 de copii si nu prea auzeam de analfabeti, iar profesori predau din memorie si nu dupa un plan scris. despre ce vorbim, despre un plan de a idiotiza poporul roman si de a crea o natie tampiti, masa de manevra.

 10. Liviu Ursulescu says:

  Foarte “dureroasa” observatia cu “spirit civic real”. Eu unul vad la mine, de multe ori, cat de usor imi vine sa critic ceva, sau mai ales pe cineva. Cat de greu imi vine sa ma aplec uneori si dupa propria mea hartie aruncata pe langa cos…. Si vorba aia, am pretentii de la mine, nu? Suntem de foarte multe ori prea comozi pentru a intreprinde ceva, asa ca, vorba ta, despre ce spirit civic sa mai vorbim? smile

 11. ice4you® says:

  In toti astia 30 de ani de democratie salbatica, a fost omorat tot ce insemna spirit civic. In ultimi 15 ani a fost omorat si tot ce inseamna compasiune, empatie si toleranta fiind sadita si hranita doar ura ce azi isi arata roadele. La ce te mai poti astepta si cum ai crede ca ii mai pasa cuiva de copii astia, cand idiotii s’au raliat fara sa clipeasca la lozinci si invataturi fasciste in care batranii sau oamenii bolnavi sunt vazuti ca o pleava a societatii pe care “elitele” astea ii tin in carca, de parca aia nu au muncit toata viata lor si au platit taxe la stat in vremea in care ailalti batuti de soarta poate ca ar prefera sa munceasca zi si noapte, doar sa fie sanatosi. Si uite asa .. ne ducem dracului ca natie incet si sigur, omorand atat umanitatea din noi cat si orice valoare morala, aia 30k de copii fiind doar un viitor balast social prins in acelasi malaxor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.