ANAF se anunta ca musafirii nepoftiti pe la nunti

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

10 Responses

 1. radu says:

  Un var a facut nunta in Spania si i-au dat aia factura ptr tot ce a luat si a platit. La cent de euro!
  PS pa rezist, salvam rosia montana, fundatii, ong samd cand ii calca?

 2. cola says:

  Sută la sută de acord, tovarășe .. s-a umplut țara de evazioniști ce își spun întreprinzători de dreapta, și îl înjură pe dragnea că fură, și pe polițiști că iau șpagă … Făcusem eu un calcul sumar mai demult .. sunt câteva sute de milioane euroi evazionate an de an doar de prestatorii de servicii la paranghelii.. americanii au vorba aia – singurele lucruri certe pe planetă sunt moartea și plata taxelor .. desigur , mai există alte sute de lucruri de făcut din pdv fiscal, dar până și Iohannis a ajuns primul turist al țării , pas cu pas.

  • ice4you® says:

   Ii ador pe astia, sincer! Stiu cativa #rezistenti d’astia care o rup in evaziune de tot felul, da’ … DNA sa vina sa ii … pe altii si Dragnea mai ales! laugh Adorabili!

 3. Redoo says:

  Oare lu dragnea ala mic i-or fi trimis hartoaga?

 4. cola says:

  Aproape sigur la Dragnea junior există niște facturi.. singurul lucru specific românesc în toată tarasenia asta, este impotența fiscului, ca și a justiției, având nevoie de turnători și turnătorii, în condițiile în care avem armate de inspectori, procurori și milițieni.. și aici e de făcut multă curățenie ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: