Au mai ramas 999.999, pe cand urmatorul?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. cola says:

  Controlul judiciar nu incumba și obligativitatea controlului la cerebel ? Câteva perfuzii în cap, ceva dușuri foarte reci, o celula fără muchii ascuțite, și recuperăm un cetățean, bun de muncă, cu putere să mânuiască o lopată, o mistrie, o tesla , ceva util orișicum ..

 2. vasile says:

  Deci care va sa zica un meleon de oameni nu e bun ca aia nu sunt instruiti si seara pleaca acasa la familie sa spele copchii la puta, chestii d’astea de familist de care Bot nu are habar, da in schimb sunt buni 10k de mercenari, fara obligatii, instruiti, ceva gen ultrasi englezi, care nu-i mai primeste nimeni pe stadioane si au cam acelasi vis, sa se bata cu jandarmi!

  Oricum actiunea organelor la noi se petrece intodeauna tardiv, la fel ca si in cazul lu’ ala cu numarul suedez si creiaza doar samanta de discutii si dezbateri inutile, martirizand niste imbecili, taman ce se si urmareste, oare nu e mai bine sa previi, e plin internetul de ala pana sa apara la antena, la fel si ala cu numarul, s-a plimbat prin toata Europa si s-a laudat la toti manelisti, suunt sigur ca daca se vroia astia doi nici nu apareau in spatiul romanesc si astfel sa devina senzatia veri.
  #muieprosta SRI, SIE si restul, care au tocmai scopul de a preintampina asemenea acte si diversiuni impotriva Romaniei, pana la urma! victory

 3. ice4you® says:

  Omul are antecedente, nu cred ca mai exista doctori pentru el …

  Pe atunci era “patriot” … azi, “revolutionar” … maine?

  @Vasile – subscriu si sustin:

  “#muieprosta SRI, SIE si restul!”

  hi

 4. cola says:

  Ce draku să facă sri și sie despre dementul ăsta ? De fapt să se asigure că nu sunt pe statele lor de colaboratori indivizii de genul ăsta .. in rest e treaba poliției, a procuraturii și a balamucului, împreună sau separat .. știu că serviciile s-au ocupat și de rahaturi politice, dar e absurd să trimită informări privind demenții care se cred napoleon ..

 5. ice4you® says:

  Aia de zici tu, sunt trecuti la “…si restul!” laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: