Ai dosar te condamnam, n’ai dosar iti fabricam!

Reteta stalinista patentata de Beria in vremurile in care si prin Romania celebra „Volga neagra” facea justitie pe acelasi model.

Daca nu ati avut timp aseara sa va uitati la televizor, dupa detaliile legate de alegerea si prioritizarea dosarelor de la DNA in functie de nevoile ce oscileaza intre interese obscure, politic si imagine publica oferite aici de procuroarea Iorga Morar,  a venit si marturia sustinuta de probe ale unui martor acoperit despre fabrica de dosare ale grupului infractional de la DNA Ploiesti, unitatea de elita a DNA, pe care le puteti vedea mai jos in toata splendoarea lor …

Desi in orice stat intreg la cap lucrurile astea ar fi zguduit sistemul din temelii, pe la noi e un autism total ce va ramane ca unul, adica mai pe scurt nu se va intampla nimic, cum nu s’a intamplat nici pana acum, stalinismul merge inainte!

DNA, sa vina sa va ia!

Update: CSM anunta sesizarea Inspectiei Judiciare (care pana acum s’a dovedit de incredere ca o mana rupta),  in vremea in care DNA a emis aici un comunicat si iasa la contratac pe fix acelasi model cu inregistrari ale unui presupus santaj, incercand sa aduca niste justificari de rasul lumii!

21 de comentarii la „Ai dosar te condamnam, n’ai dosar iti fabricam!”

  1. Eu am evitat sa scriu de subiect, dar pe bune ca nu merita bagati in seama. Nu poti sa iei in considerare ce spalaturi fac baietii acum pe creier ca nea Cosma si astia sa fie ok.

    Bine ca s-au dus!

    PS au distrus multe chestii pe aici, au facut multe, multe tampenii, Vladuț era zeus prin oraș, prin Târgoviște, cu băieții, i-au bagat un pic la cutie… pana a reintrat PSD la putere si s-au ridicat iar.

    Răspunde
  2. Nu zic frate ca aia sunt sfinti, sa ne intelegem si stiu foarte bine cum e mersul, dar tie ti’se pare normal ca tocmai cu al’de astia sa se apuce DNA sa fabrice dosare altora, dupa ce i’au prins cu potlogariile lor?!

    Astea e tragedia. dar din ura si rafuieli indirecte cu anumite personaje sunteti orbi si nu o vedeti fratilor si nu faptul ca au infundat cu astia puscariile! Maine, poimaine ai sa te trezesti si tu cu un dosar manarit de un Portocala cu ajutorul unuia de asta care le’a facut pe toate inainte, iar acum sa isi scape pielea te baga la inaintare fara sa caraie! Asta e justitie? Ti’se pare normal ca o institutie a statului si mai ales justitie, sa se comporte ca un grup infractional bine organizat si sa te lucreze mana in mana cu infractori astia, pentru a isi urmari ei interesele sau sa dea bine intr’o statistica?

    Lasa’l in plm de PSD ca nu despre asta e discutia! Da’o in cacat ca uneori am pretentii mai mari de atat de la voi si tine mai ales!

    Răspunde
  3. Nu, ideea e ca nu sunt sfinti nici unii, nici altii. Nimeni n-a jucat curat in chestia asta. Asta e sistemul, asta va fi ca nu se sparge acum.

    Dar atat timp cat Ghita avea procurori, mai mult ca sigur stiau si cand vin controale clar s-au facut lucruri si mai grave, se promovau copiii lor si toate cele ca lucrurirle sa fie roz la nevoie. E o lupta intre ei. Unii folosesc presa, altii justitia.

    E vorba de PSD ca atat timp cat n-ar fi fost la putere astea n-ar fi mai fost acum. S-a incercat acum ceva timp pe RTV ceva, dar n-a avut impact. Andreiuta se plimba de mult p-acolo si plange.

    Răspunde
  4. Marius, ideea este ca nu scapam de gunoaiele astea atata vreme cat impreuna cu cine ar trebuie sa faca justitie sunt mana in mana cu ei si formeaza asemenea grupuri infractionale care fabrica dosare in functie de interese! Nu asa se face justitie, nu cazi la intelegeri cu mizeriile astea ca sa iti urmaresti interesele tale obscure si nu fabrici dosare ca pe vremea lui Stalin! Curatenie nu se poate face in felul asta decat rafuieli! Acum e PSD, maine PPLPSLLS, poimaine SPSPPE … ce mai conteaza cand nu exista justitie reala si in fruntea institutiilor de forta e defapt problema?! Asta trebuie vazut si aici e marea belea, dar se pare ca noi suntem #rezistenti ai dracului si ne si place, batand din palme cand astia isi zdrangane catusele si isi arata matza unii altora, in vremea in care urla cretinii prin Piete sa ii apere ba pe unii, ba pe altii.

    Răspunde
  5. Chiar daca nu sunt curați nici unii nici alții, nimic nu scuză stalinismul.. dacă jegurile numite procurori care fabrică probe sunt plătiți regește din banii noștri, trebuie să producă probe pentru faptele făcute de aia care încălca legea pe bune.. Nuțu Cămătaru nu era plătit de la buget, portocală da .. dacă permitem procurorilor să opereze precum gangsterii înseamnă că scapă cine vor ei (și scapă mulți infractori) , și inventează probe împotriva oricui vor ei, când vor ei … Asta e definiția statului mafiot,atunci când structurile statului au practici mafiote..

    Răspunde
  6. Bingo!

    Asta e definitia Republici Mafiote Securistan … care o sa ne manance pana la os si rand pe rand daca nu reusim cumva, printr’un miracol, sa scapam!

    Eu unul nu mai cred, dar … miracole totusi exista.

    Răspunde
  7. Nu stiu cum puteti voi sa va uitati in gura unui procuror care „plange” prin televiziuni?! Hiena asta deghizata in marmota e buna acum ca o toarna pe LK? Abuzuri vor exista permanent atat timp cat procurori sunt pe aceiasi treapta cu un judecator, pana cand legea nu va ajunge sa fie clara, atributii, raspunderi si procurorul sa fie un avocat al statului si nimic mai mult. wink Cum adica procuror inamovibil, ce e D-zeu, adica’i face vant lu’ unu’ 30 de zile la bula de pomana si nare nici o treaba, nici o frica?! Judecatori, procurori numiti de Presedinte, asta e un bullshit stalinist, mentinut din interes politic, normal!? Pai nu-i normal, oricine va ajunge la putere va numi procurori „independenti”, cum plm sa poata gandi cineva ca unul numit de altcineva, acel altcineva, ales politic, sustinut politic, apoi cica apolitic…. e noaptea mintii, nu-i va linge bilele in veci lu’ ala de la numit?! rofl Si noi discutam de justitie independenta, de principii, de oameni onesti, care lupta pentru dreptate, pentru cetateanul de rand rofl luam partea la toate leprele frustrate care au visat sa ajunga procurori ca sa bage oameni la parnaie sa aibe putere si noaptea cand inchid ochii sa se viseze D-zeu, pardon!

    Răspunde
  8. In sustinerea ta tov. Vasile, sa citam din clasici, dumnezeii ai justitiei din Securistan …

    „Bă, tu nu înţelegi că toată lumea e PA? Că puterea mea nu stă în funcţie, ci stă pe butoane …“Hai, frate, să paradim!”..Hai! Dacă vrei tu! …Aoleu! Aoleu! La care tribunal? La Înalta Curte? Aoleu! Îl luăm din toate părţile, îl ardem ca pe şoareci …”

    Răspunde
  9. Stimabile, deci pna.ro zice ca discutiile sunt presupuse, iar Vlad Cosma e inculpat laugh din prima i-a rezolvat pe toti, sentinta e data din primul paragraf, astia n-au credibilitate, noi anchetam nu discutam, astia denigreaza organu’, asa fac toti acuzati si toti oameni sunt vinovati de ceva laugh

    Răspunde
  10. am si cunoscuti ‘paraditi’ de sistemul asta jegos, pe niste inventii .. ok, nu au ajuns sa fie condamnati pentru chestii inventate, dar asta nu e de bine .. orice jeg din asta, se supara ca i-ai taiat calea in intersectie, si-ti face viata un iad pentru o vreme .. vad tot soiul de imbecili pe net care clameaza ca lor nu li se poate intampla ceva, ca nu au furat, nu au omorat, nu au violat .. ce nu stiu ei este ca , fiind atat de imbecili, vor deveni la un moment dat victime , chiar si din pozitia de slugi ale sistemului ..

    Răspunde
    • Candva pe undeva, orice sclav sau sluga traia sau murea odata cu stapanul sau, o regula simpla, se aplica si acum, sistemul se modifica permanent, sefii mor, mor si slugile, slugile sistemului sunt de fapt ale unor oameni ce la un moment dat folosesc sistemul, putini sunt vesnici in sistem, posibil ca aia sa fie la fundatia cladiri diablo

      Răspunde
  11. Sa readuc acum in discutie postul asta?

    NIMENI nu e protejat de un sistem odios!

    Toti au crezut asa, toate slugile, printre care si Nastase, Udrea, Bica, Morar, Tulus, Portocala, Ghita, Ponta, etc … pana chiar si Base, care daca pana acum fost luat doar prin invaluire, ceva imi zice mie ca o sa ii vina si lui vremea, cum o sa ii vina si la doamna K, care cand o veni vremea sa cada in groapa cu lei, la cat de idioata e, tare imi e ca nu prea o sa mai aiba cu ce sa isi negociezi curul ca a cam tras deja cam toata munitia din disperarea de a se agata de un scaun unde din pacate uita ca nu e vesnica.

    Cam asta este concluzia: cand te faci frate cu dracu sa treci puntea, tot el te asteapta si la capatul alalat mai devreme sau mai tarziu. bomb

    Răspunde
  12. D-na K pare neam cu Mama Gaia si se pare ca i-a aratat de unde poa’ sa ia energie verde laugh , nu stiu eu sper sa ajunga Presedinte la anu’, asta daca s’o indura sa dea vrabia din mana pe cea de pe gard, multi isi termina mandatul in 2019, coincidenta sau nu, alinierea planetelor, potrivire astrala…. la alegere!

    Răspunde
  13. Onea, varful de lance al anti-coruptiei de la DNA Ploiesti …

    „Posibil să fie vocea mea, este posibil să fie vocea mea. Sunt înregistrări prezentate în mod trunchiat, nu ştiu să vă spun la acest moment, o să se facă verificări.
    O să fie efectuate probabil controale, să se facă verificări, o să fie făcute şi o să se constate”

    Ba nu stiu ce sa fac … sa rad, sau sau sa’mi fie sila?

    Mariuse amice, fara suparare, dar incep sa ma conving tot mai tare ca s’a rasturnat o caruta cu prosti si in Ploiesti, Caracalul fiind doar o diversiune …

    Răspunde
  14. Astea sunt maimuțele care sunt lideri supremi in țara asta .. nenea ăla care plescăia vorbele, și pocea vocalele mai dihai ca Băsescu, are nevoie de un pic de pușcărie, vreo 15 ani, poate devine mai coerent .. de unde draku s-au adunat atâtea gunoaie la un loc? Un exercițiu de imaginație – să fii convocat la dat cu subsemnatul , cu sau fără motiv, de un specimen ca nenea ăla ..

    Răspunde
  15. Din tot ce zice Onea am retinut doar atat: „…noi la DNA Ploiesti lucram in echipa…. vom fi din ce in ce mai mobilizati …” aviz amatorilor wink

    Răspunde
  16. @Cola – avand intamplator juristi printre cunoscuti, NU VREI sa stii parerea lor, dar mi’ar fi placut ca idiotii astia de ne conduc sa ii intrebe! dash

    @Vasile – …

    Răspunde
    • La dracu, am ajuns de unde am plecat, numai ca acum e democratie, avem de toate, mancare, libertate, mergem in vacante, avem masini nemtesti, partide politice, toate’s la fel numai ca au alte nume, nume de institutii ce apara democratia, a cui democratie, a LOR! Lupta pentru putere, influenta, cacaturi d’astea omenesti continua, timpul trece analizand imbecili si situatii de rahat pierzant din vedere esentialul, viata e scurta!

      Răspunde
  17. Vorba unui amic d’al meu cu care vorbeam ieri la o bere …

    „Ba, in afara ca avem programe la TV, internet, banane si portocale in magazine … parca nu s’a schimbat nimic in rest!”

    Mda …. ii drept, doar ca eu traiesc cu sentimentul ca ne’am intors in timp, direct prin anii ’50 …

    Răspunde
  18. Wei, ce te faci cand din 99 incoace ai dosare? laugh Si pentru ca a fost partidul p-acolo… ai dat skip la ele? laugh

    Baietii cu PSV-ul, Vantul, Bercea samd si-au mai luat-o. El a jonglat de fiecare data. Face ce face si scapa si acum. Deh… IT-ist smile

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura