Cu #atlantic4 la capatul lumii – START reusit spre aventura vietii lor|Update

Dragii mei, va anunt cu bucurie ca …

ATLANTIC4 A LUAT STARTUL!

Revin in curand cu detalii …


Update:

Nici macar nu stiu cum sa incep povestea acestei zile pline de emotie si incarcata de energia unor sentimente care mai de care mai contradictorii. Pe deoparte toata lumea simtea bucuria faptului ca in sfarsit dupa doua zile de amanari succesive s’a dat marele START (misiune pentru care am si venit pana aici) pe de alta parte o nostalgie aparte ca aceste zile frumoase petrecute alaturi de acesti baieti minunati s’au terminat, urmand sa ne revedem sanatosi peste cateva luni de zile cand cu ajutorul lui Dumnezeu aventura lor de cucerire a Atlanticului se va termina cu bine.

In ce ii priveste pe ei, dupa cum ati vazut in clipul postat dimineata dupa aflarea vestii in postarea anterioara, se putea vedea ca sunt atat bucurosi cat si nerabdatori, dar mai ales emotionati la cote maxime fiind pusi in sfarsit in fata faptului implinit. Legat de familiile lor care ii incurajau de pe mal pana cand au disparut din raza vizuala, va pot spune ca pe langa emotiile retinute, am vazut si lacrimi, dar nu de tristete! Daca la mine sentimentul despartirii a fost atat de pregnant, pot doar sa imi imaginez ce a fost in sufletele fiecaruia dintre ei …

Cu toate astea, Andrei fiind un tip sugubat de felul lui, a mentinut mai tot timpul atmosfera …

In vremea in care se ocupa si de restul micilor detalii cu restul baietilor inainte de plecare …

Cele doua ore de asteptare in port pana la start au trecut repede si dupa cateva barci plecate inaintea baietilor nostrii, a venit in sfarsit si momentul lor …

Drum bun baieti si va multumesc ca am fost langa voi! Sa va dea Dumnezeu ape line, sanatate si vant din pupa!

Inchei aici aceast capitol al acestei frumoase povesti la care am fost implicat inca de la inceperea ei! Evolutia baietilor o puteti urmari la orice ora aici, sa le urmam succes, voi mai reveni din cand in cand cu noutati de indata ce le primesc de la ei pana cand ne vom revedea cu bine in cateva luni de zile.

Maine ma asteapta un lung drum inspre casa … voi reveni de acolo cu alte povesti frumoase de pe aici, ca sunt multe de povestit!

ice4you@La Gomera, over and out! smile

3 comentarii la „Cu #atlantic4 la capatul lumii – START reusit spre aventura vietii lor|Update”

  1. Sa fie intr-un ceas bun si sa ajunga sanatosi la capatul cursei, fara incidente si necazuri, D-zeu sa-i ajute si sa-i aibe in paza!

    Răspunde
  2. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si tari in brate … 5000km pe ocean, e aventura! laugh

    Multam Vasile, cum pot o sa le transmit si lor. Au cu ei un telefon prin satelit, o sa trimit mesajele la HQ! smile

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura